Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü teleport Job giriş ayarlama

Türk Lirası
0.00₺
Selamlar. Oyun içerisinde petrayı special trade olarak değiştirmek istiyorum. Npc vs ayarladım fakat eklediğim teleporta job girişi ayarlamak istiyorum. Thief/Trader/Hunter hepsi girebilir sorun yok ama giriş için ne ayarlamam gerekiyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Bu şekilde ayarladım fakat maalesef düzelmedi
Refteleport.

1736118210073.png
RefTelelink
1736118222328.png
RefGameWorld_Config
1736118185950.png
RefGame_World
1736118177353.png

merhaba bu konuyu incelermisin

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hocam bu konuya baktım bu konu bir tık daha teleportları ayırma üzerine tekrar bi bakayım oynamaya yapayım fakat istediğim tek tp üzerinden job ayarlamak ve thief hunter thief girişini açmak sadece job girişi olsun istiyorum ilettiğiniz gibi ilk bunu deneyeyim bakalım umarım olur

Oyla 0
Refteleporta nereyi ayarlicaksan oranin saginda genworldid var onu 60 yap sonra Refinstanceworld region gir ayarladigin bölgenin region sini gir örnek 25580 worldid 60 sonra db to media yap sondan 3 dosyayı al pachle

Oyla 0
Çözüm
Evet 60 yapman yetiyor job girişi için anlattığım gibi yap
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Yapamazsan top4sa bin attığı videoyu 5:44 den itibaren izle aynısını yap
@betrayal

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt