Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Teleport level sorunu

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Selamun aleyküm arkadaşlar.

SkyTempleye Alex (South) teleportundan giriş ekledim.

SkyTempleye ışınlanma levelini 135 lvl yapmak istiyorum. Bunun için aşağıdaki adımları yaptım fakat olmadı.
Eklemiş olduğum 4 teleport var ID leri 250,251,252,253 Alex south teleport ID 176.

1.) _RefTeleLink tablosundan 176 (owner teleport) 250 ( targetteleport) Data1_1 kısmına 135 yazdım olmadı.
2.) _RefGame_World_Config tablosunda SkyTemple A,B,C,D girişlerine yani ENTER_LIMIT_CONDITION_LEVEL_MINIMUM_NUM 135 , ENTER_LIMIT_CONDITION_LEVEL_MAXIMUM_NUM 140 yaptım yine olmadı çözümlerinizi bekliyorum.

Sorunu çözdüm..
Tabloyu inceleyince Level sınırı olmayan satırdaki Restrict1 stunu 2 oluyor.
Level sınırı olan bir satıra baktım Restrict1 stunu 1.
Yani Restrict1 2 yerine 1 yaparak sorunu çözdüm.

Oyla 0
Sorunu açıp, kendi sorununu çözüp, kendine yorum atıp, kendi konusunu çözüldü olarak işaretleyen koca yürekli adam.

Oyla 0
Geri
Üst Alt