Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Teleport Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zohan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zohan

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba.

Oyunda Jangan,Downhang ve Hotan hariç hiç bir teleport çalışmıyor. (dc vermiyor) jangan,downhang ve hotandan teleport olduğum şehir merkezine değilde biraz daha uzağına teleport atıyor. refteleport ve reftelelink tablolarının hepsini kontrol ettim ama sorunun kaynağını bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?

Çözüm
Merhaba.

Oyunda Jangan,Downhang ve Hotan hariç hiç bir teleport çalışmıyor. (dc vermiyor) jangan,downhang ve hotandan teleport olduğum şehir merkezine değilde biraz daha uzağına teleport atıyor. refteleport ve reftelelink tablolarının hepsini kontrol ettim ama sorunun kaynağını bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

bunu okutup Service'lerini kontrol edermisin eğer açıksa ID'si 1,2,5,20,25 olan satırların GenRegion X Y Z girdilerini düzenlemen gerekebilir, ışınlandığında seni ışınladığı noktaları belirleyen kısımlar bu kısımlardır

1697177079153.png

Olması gerek koordinatlar bunlar

ID olarak
Jangan= 1
Donwhang...
DB size mi ait bir yerden indirip yeni mi kurdunuz?
Şehirler kapalıysa ve tek gameserver kullanıyorsanız şunu bi okutup restart atın.
Kod:
Yukarıda saydıklarım gibi daha fazla bilgi lazım.

Oyla 0
DB size mi ait bir yerden indirip yeni mi kurdunuz?
Şehirler kapalıysa ve tek gameserver kullanıyorsanız şunu bi okutup restart atın.
Kod:
Yukarıda saydıklarım gibi daha fazla bilgi lazım.
şehirler açık sıfırdan kendim geliştiriyorum ve maxiguard kullanıyorum

Oyla 0
Maxiguardda özel teleport açık olabilir mi yanlış hatırlamıyorsam 56 olması lazım document dosyasına bakar mısın canlı teleport açma kapatmaya

Oyla 0
Merhaba.

SQL:

bunu okutup Service'lerini kontrol edermisin eğer açıksa ID'si 1,2,5,20,25 olan satırların GenRegion X Y Z girdilerini düzenlemen gerekebilir, ışınlandığında seni ışınladığı noktaları belirleyen kısımlar bu kısımlardır

1697177079153.png

Olması gerek koordinatlar bunlar

ID olarak
Jangan= 1
Donwhang = 2
Hotan = 5
Samarkand = 25
Constantinople = 20

Ekli dosyalar

• 1697176939841.png
    1697176939841.png
    4.1 KB · Görüntüleme: 18
Oyla 0
Çözüm
Konu çözüldü yapılabilir.

_RefRegion tablosunda yapılan düzenleme ile konu çözüme ulaşmıştır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt