Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Teleporttaki teleportlink adlarını değiştiremiyorum..

Web sitesi
www.kayakogreniyorum.com
Türk Lirası
0.00₺
Ne yaptıysam burasını değiştiremedim. []
2. eklediğim reverse noktasıydı. Oraya gidiyor fakat adı gelmiyor. Burada adının çıkması için ne yapmam gerekiyor ?
Sadece teleport linkini reftelelink'e ekledim bu kadar. SN ile başlayan kodu ve SN_ZOE ile başlayan kodları textdataların hepsine yazdım fakat bir türlü gelmiyor. Sebebi nedir ?

2586

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hacım zaten buraya bakarak yaptım teleportu. Senin yaptığın şekilde düzgünce ekledim. Jangana gidiyordu dwden. Sonra ben telelinkten ilk eklenen şeylerden bir kodu kopyaladım forbidden plain geldi. Sonrasında aynı teleporta 2. bir ışınlanma ekledim fakat Commona felan hiç ekleme yapmadım. 2. eklediğimin adı da göründüğü gibi [] bu şekilde duruyor. Ne yaptıysam değiştiremedim :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt