Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü TG URİ İSU LORD uniqleri aktif etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atomik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Normalde oyunu acınca spawn olması lazım olmuyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Oyunda Uniqueler ekli mi ? normalde orjinalde eklidir ?
Veya Ekliyse hiç kesip denedinmi tekrar spawn olmasını ?

tam detay alabilirmiyim
Oyun acılımda spawn olmuyor büyük ihtimalle silinmiş ola bilir kulandım db temiz oldu için db atmak istemiyorum 😁

Oyla 0
Normalde oyunu acınca spawn olması lazım olmuyor

Oyun acılımda spawn olmuyor büyük ihtimalle silinmiş ola bilir kulandım db temiz oldu için db atmak istemiyorum 😁
RefObjCommon dan kontrol ettin mi ekli mi Unique ler ? DB başka yerden mi aldın ? yani belki spawnlarını kaldırmış olabilirler diye soruyorum ?

Oyla 0
Oyun her açıldığında spawn olacak diye bir kaide yok. Bazen sonradan atabilir. Objcommandan yola çıkarak reftactics ve refnesti kontrol edin.

Oyla 0
RefObjCommon dan kontrol ettin mi ekli mi Unique ler ? DB başka yerden mi aldın ? yani belki spawnlarını kaldırmış olabilirler diye soruyorum ?
Ekli
Ekli

Oyun her açıldığında spawn olacak diye bir kaide yok. Bazen sonradan atabilir. Objcommandan yola çıkarak reftactics ve refnesti kontrol edin.
Ustam 2 saat acık bıraktım sw yi yine yok

Oyla 0
nRegionid 0 yapıp spawn engellenebiliyor 0 değilse de süreleri kontrol edin belki daha fazladır :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt