Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Thief spawn sorunu

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Klasik thief spawn sayısı azaltmak veya yükseltmek değil yanlış anlaşılmasın.
#
WorldID 60 olarak ayarladığım petra mapını yani templenin job özelliğini verdim. Fakat kervan çekerken thief çıkmıyor. Job cave da thief çıkıyormu bilmiyorum denemedim. Eğer thief normalde çıkmıyorsa sorun yok. Ama thief spawn ettirmenin bir yolu varmı yeni map da? Thief çıkarmak herhangi bir soruna yol açar mı?
-
Bu arada job(60) özelliğini verdiğiniz mapa petle girebilmek için refgameworld_config tablosundan group temple satırların karşılığında ‘pet no ride’ gibi alanları OFF yapınca petle giriş yapılıyor bilmeyenler için not.

Klasik thief spawn sayısı azaltmak veya yükseltmek değil yanlış anlaşılmasın.
#
WorldID 60 olarak ayarladığım petra mapını yani templenin job özelliğini verdim. Fakat kervan çekerken thief çıkmıyor. Job cave da thief çıkıyormu bilmiyorum denemedim. Eğer thief normalde çıkmıyorsa sorun yok. Ama thief spawn ettirmenin bir yolu varmı yeni map da? Thief çıkarmak herhangi bir soruna yol açar mı?
-
Bu arada job(60) özelliğini verdiğiniz mapa petle girebilmek için refgameworld_config tablosundan group temple satırların karşılığında ‘pet no ride’ gibi alanları OFF yapınca petle giriş yapılıyor bilmeyenler için not.
Mapla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. :) İstiyorsanız normalde çıkması gereken şehirde deneyin.

Oyla 0
Mapla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. :) İstiyorsanız normalde çıkması gereken şehirde deneyin.
Doğru mapla alakalı değil :) Normal townların dışında spawn oluyor. Templenin özelliğini petraya verdim yani WorldID 60 olarak ayarladım bundan dolayı çıkmıyor sanırım

Oyla 0
Sadece o bölgede çıkmıyor ise gameconfig ayarlarına bak

DO_NOT_SPAWN_MONSTER_OVER_MAX_SERVICE_LEVEL
PARTYMONSTER_SPAWN

gibi ayarlar varsa silip dene bu arada 60 Temple yeridir.
60 Hariç başka bir worldid dene birde

Oyla 0
Sadece o bölgede çıkmıyor ise gameconfig ayarlarına bak

DO_NOT_SPAWN_MONSTER_OVER_MAX_SERVICE_LEVEL
PARTYMONSTER_SPAWN

gibi ayarlar varsa silip dene bu arada 60 Temple yeridir.
60 Hariç başka bir worldid dene birde
Pc başına geçip denicem birazdan. Önce templeye bakacağım orada kervan thief çıkıyormu diye

Oyla 0
Geri
Üst Alt