Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım TRSRO Bypassed exe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karakov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karakov

Whoami
Elite
Türk Lirası
0.00₺
Trsro için bypasslanmış exe paylaşıyorum hear beat kısmını siz halledersiniz :)

Peki ne işe yarar :

debugger vb uygulamalarınızı rahatlıkla bağlayabilirsiniz. Gerekli güncellemeleri yaparsanız rsbot ta çalıştırabilirsiniz :)

Link :

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Güncelleme :

Ip limit problemimiz güncelde devam ediyor 3rd party herhangibir program ve ücretli proxy ile halledebilirsiniz

Xigncode 3 ün tamamıyla aşıldı bu şekilde debugger opcode finder gibi uygulamalarınızı eğer içinde varsa gerekli olan limitlerin aşılmasını sağlayan bir bypass diyelim çünkü bende oynamıyorum bypasslıyorum :)

Yazıdada belirttiğim üzere eğer opcodelar güncellenirse free bot olarak rsbot dahil kullanılabilir tabi hear beat dediğim yöntem yapılırsa (hoş gerçi serverın gönderdiği bir paket olup olmadığınıda bilmiyorum olmayada bilir bu bypass ile free botlarda üretilebilir vs vs)

link ölmüş
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

çalışmıyor

Geri
Üst Alt