Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Çözüldü TRSro Proxy Lazım fikirde belirtir misiniz. (Vınn almayı tercih ettim)

Türk Lirası
0.00₺
Esenliklerle arkadaşlar,
TR Sro'da kullanmak için proxy düşünüyorum, vınn bulamadığım için. 1 ay önce 200 tl ye satılan vınn bi anda 400 tl fiyat çeker hale geldiler bide.
Proxy kullanıp banlanan tanıdıkta var, yıllardır proxy kullanan oyuncularında olduğu bilindik bir şey, bot user'lar yazmasın lütfen, 4 5 farklı forumda copyala yapıştır yapmış ilk üye mesajı ile (dayanıklı)proxy filan diye reklam hesabını şikayet ederim yöneticilere.
Fikir ve Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Hocam çevremde bir çok arkadaş var alım satım yapan fakat kime güveneceğini şaşırıyor insan durumun mevcut ise ekran kartlı vds almanı tavsiye ederim. Silkroad ile herhangi bir bağlantısı olmayan bir şirket ile çalışırsanız daha olumlu olabilir. Sonucu bildirebilir ve ya cevap verirseniz sevinirim. İyi günler ve iyi oyunlar dilerim.

Bence proxy kullanma zaten zor kasılıyor meret emeklerin boşa gider, bizim arkadaş geçen gün banlandı, banlandın mı süresiz banlıyorlar bir de

Oynicağın serverin Wp gurubları var ona gir orda bir çok kişi bu işi yapıyor ben genelde öyle bulup kullandım

vınn almayı tercih ettim :D 6 tane vınn var şuan, silkroad pişmanlıktır, oynamayın oynatmayın bulaşmayın, g*tü toparladım derken borç batağına girdim resmen :D

Geri
Üst Alt