Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru TRSRO Yeni Server " Zeugma " 3.12.2020 [GÜNCELLEME] Planlı Bakım Çalışması Tamamlanmıştır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Spare

Machine Man
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
0.00₺
Planlı Bakım Çalışması Tamamlanmıştır

Silkroad Online Türkiye’den herkese merhaba,

Daha sorunsuz ve keyifli oyun deneyimi için tüm sunucularda bakım çalışması tamamlanmıştır.

Tamamlanma Süresi:
03.12.2020 Perşembe 06:03 Türkiye Yerel Saati (GMT+3)

[Güncelleme]

- Troya sunucusu için gecikme(delay) iyileştirme çalışması yapıldı.
- Diğer sunucularımız için altyapı ve sistem çalışması yapıldı.
- Ağ(network) sistemi altyapısında çalışması yapıldı.

[Yeni]
Yeni Sunucu "Zeugma" çok yakında.

Keyifli oyunlar dileriz.

04.12.2020 tarihinde TR saati ile 20.00'da açılacağı duyuruldu yeni server'ın.

Battı bitticilere inat, bu kadar serverı dolduramazlar vs diyenler izlemeye devam etsinler :)

TRSRO, private serverleri kağıt üzerinde tamamen bitirmemiş olsa da oyuncu kitlesinin bir çoğunu çekerek kendine bağladı.

Halen açılan private serverler, facebook gruplarında dönen algılar, bu işin ucundan kenarından tanıtımını veya yayını, reklamını yapıp halen para kazanan kişiler var. Ancak gün geçtikçe sayılarının azaldığını da görmüyor değiliz. Bence her şey şimdilik çok güzel gidiyor, gamegami'den en büyük beklentimiz Türkiye'de private server açılışını tamamen durdurup, bu işin ucundan kenarından GameGami'ye ve ihtarlara rağmen para yiyen kişilerin bitirilmesi.

Şahsım olarak Aspendos serverinde oynuyorum, memnunum. Şikayetçi olduğum tek konu mob spawn ve slotlar. :)

Son 2 saat 20 dakika!
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Server Online!

TRSRO, private serverleri kağıt üzerinde tamamen bitirmemiş olsa da oyuncu kitlesinin bir çoğunu çekerek kendine bağladı.

Halen açılan private serverler, facebook gruplarında dönen algılar, bu işin ucundan kenarından tanıtımını veya yayını, reklamını yapıp halen para kazanan kişiler var. Ancak gün geçtikçe sayılarının azaldığını da görmüyor değiliz. Bence her şey şimdilik çok güzel gidiyor, gamegami'den en büyük beklentimiz Türkiye'de private server açılışını tamamen durdurup, bu işin ucundan kenarından GameGami'ye ve ihtarlara rağmen para yiyen kişilerin bitirilmesi.

Şahsım olarak Aspendos serverinde oynuyorum, memnunum. Şikayetçi olduğum tek konu mob spawn ve slotlar. :)

Zaten gidişat böyle olduktan sonra GameGami'nin pek bişey yapmasına da gerek kalmayacak. Dolmayan serverlar en sonunda umudunu yitirirler ve pes ederler bence.

yeni server ne zaman çıkar zeugma en yüksek lvl 68 olmuş :(
birde +9 basmak cidden bu kadar kolaymı ki full set +9 yapmışlar :D

adamlardaki +9 setleri görmeseydim başlayacaktım zeugma vazgeçtim yeni servere saklıyorum kendimi :D

acaba ne zaman açılır yokmu bi tahmin veya iletişim :D @Spare sorsana senin muhabbetin vardır xD

Her ne kadar iletişim kurabilsekte, bu konu da bizlere dahil spoiler vermezler maalesef.

Ayrıca artı basmak o kadar kolay değil ancak parası olana kolay. İyi para dökmeden o artılara ulaşmak zor.

Her ne kadar iletişim kurabilsekte, bu konu da bizlere dahil spoiler vermezler maalesef.

Ayrıca artı basmak o kadar kolay değil ancak parası olana kolay. İyi para dökmeden o artılara ulaşmak zor.
top 40 deki herkesin +9 :D
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
en az 2 +9 ' a sahipler

1608498070139.png

1608498010005.png
1608498024402.png
1608498049943.png
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

En iyi çar bence bu :D
S grade devilide var :D

1608498319682.png

Geri
Üst Alt