Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

TSW GM TOOLS SRC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadirkoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Silkroad hayatımı bitirdim 06.08.2019 tarihinde belçikaya biletimi aldım çalışmaya gidiyorum
Bir tane program yapmıştım gm yardımı programı TSW tools adında bunu nede olsa geliştirmeyecem artık ama bu forumun geleceği parlak görünüyor onun için , Kaynak kodlarını paylaşma gereği duydum belki aramızda bu işleri merakla yapan arkadaşlar ve kendini geliştirmek isteyenler vardır , programıda geliştirirler belki yabancı programlar yerine umarım herkes birgün türk programlarını kullanır
elimden geldiğinde herşey eklemeye çalıştım zaten ücretsiz indirmek isteyenler bu linkten son sürümünü ücretsiz indirebilirler :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Projenin kaynak kodlarınıda şuraya bırakıyorum geliştirmek isteyen indirebilir :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım dili .net
Silkroadı bıraktım ama ara ara foruma dertleşmeye ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeye geleceğim

Bu arada arşivi açınca yeni farkettim hgsunucular falan yazıyor dosyaların adında , bu programı aslında o firmaya özel yapmıştım 2000 TL falan demiştim para konusunda sorunlar olunca satıştan vazgeçmiştim bilginize arkadaşlar sağdan soldan toplama kodlar değildir yani

Geri
Üst Alt