Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü UNIQUE DROB EKLEME SORUNU !!

MarsEDIT

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Selamun aleyküm

Arkadaşlar Oyunda MEDUSA, ISIS , SELKETH gibi uniquelere Drobu Ekleyiyorum Fakat Aynı Drobu
CAPTAIN IVY , CERBERUS Gibi Uniquelere Ekleyemiyorum..

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
USE/**/[SRO_VT_SHARD]/**/
--Credits to Hean
/*Edited By vsroforum.com*/
GO
DECLARE @Mob VarChar(MAX),@Item VarChar(MAX),@MonsterID iNt,@ItemID iNt,@DropRatio ReaL, @DropAmountMin INT, @DropAmountMax INT
--------------------------------------------------------------------------
SET @Mob = 'MOB_EV_WINTER_WHITEKNIGHT_80'/*Monster Code*/
SET @Item = 'ITEM_MALL_GLOBAL_CHATTING'/*Item Code*/
SET @DropAmountMin = 1 /*Drop Min*/
SET @DropAmountMax = 1 /*Drop Max*/
SET @DropRatio = 0.3 /*0.5 = '50%' */
--------------------------------------------------------------------------
SET @MonsterID = (SELECT ID FROM [dbo].[_RefObjCommon] WHERE CodeName128 = @Mob)/**/
SET @ItemID = (SELECT ID FROM [dbo].[_RefObjCommon] WHERE CodeName128 = @Item)/**/
INSERT [dbo].[_RefMonster_AssignedItemDrop]/**/
(RefMonsterID,RefItemID,DropGroupType,OptLevel,DropAmountMin,DropAmountMax,DropRatio,RefMagicOptionID1,CustomValue1,RefMagicOptionID2,CustomValue2,RefMagicOptionID3,CustomValue3,RefMagicOptionID4,CustomValue4,RefMagicOptionID5,CustomValue5,RefMagicOptionID6,CustomValue6,RefMagicOptionID7,CustomValue7,RefMagicOptionID8,CustomValue8,RefMagicOptionID9,CustomValue9,RentCodeName)/**/
VALUES(@MonsterID,@ItemID,0,0,@DropAmountMin,@DropAmountMax,@DropRatio,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,'xxx')/**/

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

bu kod ile ekleme yapıorum fakat bazı uniquelere eklenirken bazılarına eklenmiyor ?Sorunu Çözebilecek varmı ?

Drop ekliyorsun fakat TG'nin leveli 20 karakterin leveli atıyorum 110 ise zaten drop düşmez diğer bahsettiğin drop elde ettiğin uniquelerin levelleri yüksek bundanda kaynaklanıyor olabilir.

Level ayarlama için gerekli query

UPDATE _RefObjChar SET Lvl='YAPMAK İSTEDİĞİN LEVELİ YAZ' WHERE ID IN (select Link from _RefObjCommon where CodeName128 like 'UNIQUE VEYA MOB KODUNU YAZ')
GameServer restart işlemi yap ARDINDAN dbotomedia ile txtye dök çıkan characterdataları mediana aktar.

Son düzenleme:
Oyla 0
Databaseden Unıgenın Lvlını Yuksek Tut Atıyorum 110cap Dbse 110 Lv Yap Dbden lvlını 110lv Char Keserse Tabıkı Bırsey Dusmez Arkadasın Dedıgı Gıbı

Oyla 0
Geri
Üst Alt