Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Unique HONOR System

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar iyi günler, Forumdan almış olduğum kod satırlarını düzenleyerek kendi guardım ile çalışan unique honor sistemi yapmak istiyorum. Şu anda herşey güzelce çalışıyor ancak Oyuncu academy sistemine kayıtlı değilse farklı mesaj döndürmek istiyorum. Yani @CharID .. TrainingMember de bulunan CharID ile eşleşmiyorsa farklı bir mesaj gönderteceğim. Bu konuda yardımcı olur musunuz.

IF (@ObjectID in (1954,5871,14936,1982,2002 )) -- Tiger Girl, Cerberus, Captain Ivy, Uruchi, Isyutaru, Lord Yarkan, Deamon Shaitan
BEGIN
DECLARE @CampID int = isnull((SELECT CampID FROM SRO_VT_SHARD.._TrainingCampMember WITH(NOLOCK) WHERE CharID=@CharID),0)
UPDATE SRO_VT_SHARD.dbo._TrainingCamp SET EvaluationPoint +=1,GraduateCount +=1 where ID=@CampID
UPDATE SRO_VT_SHARD.dbo._TrainingCampMember set HonorPoint = HonorPoint + 1 where CharID = @CharID
EXEC _Char_SendTextNotification @CharID, 'Congratulations, you have earned 1 honor point.', 1, 0, 1;
end
IF (@ObjectID in (3810,3875,36326,38211,38212,38213,38214)) -- Lord,Demon,Selketh,Neith,Anubis,Isis,ToguiElder
BEGIN
DECLARE @CampID1 int = isnull((SELECT CampID FROM SRO_VT_SHARD.._TrainingCampMember WITH(NOLOCK) WHERE CharID=@CharID),0)
UPDATE SRO_VT_SHARD.dbo._TrainingCamp SET EvaluationPoint +=2,GraduateCount +=2 where ID=@CampID
UPDATE SRO_VT_SHARD.dbo._TrainingCampMember set HonorPoint = HonorPoint + 2 where CharID = @CharID
EXEC _Char_SendTextNotification @CharID, 'Congratulations, you have earned 2 honor point.', 1, 0, 1;
end
IF (@ObjectID in (14997,3877)) -- Beakyung and Roc
BEGIN
DECLARE @CampID2 int = isnull((SELECT CampID FROM SRO_VT_SHARD.._TrainingCampMember WITH(NOLOCK) WHERE CharID=@CharID),0)
UPDATE SRO_VT_SHARD.dbo._TrainingCamp SET EvaluationPoint +=3,GraduateCount +=3 where ID=@CampID
UPDATE SRO_VT_SHARD.dbo._TrainingCampMember set HonorPoint = HonorPoint + 3 where CharID = @CharID
EXEC _Char_SendTextNotification @CharID, 'Congratulations, you have earned 3 honor point.', 1, 0, 1;
end

@CharID TrainingMember..CharID ile eşleşmiyorsa gönderilmesi istenen mesaj 'In order to earn Honor points, you must register to the Academy system from the Bank.'

Çözüm
Buna gerek yok oyuncuya şuraya kayıt ol buraya kayıt ol ne kadarda desende oyuncu bunun her zaman tam tersini yapar kullandığın guardda belirli bir lv geldiğinde otomatik akademiye kayitini gerçekleştirebilirsin oyuncuya bankadaki akademiye kayıt ol demene gerek kalmaz. Örneğin karakter 60 lv olduğu zaman direkt akademy kurulur.
Mezun edilmeyi ister engelliyebilirsin ister açık bırakırsın sana kalmış.
Buna gerek yok oyuncuya şuraya kayıt ol buraya kayıt ol ne kadarda desende oyuncu bunun her zaman tam tersini yapar kullandığın guardda belirli bir lv geldiğinde otomatik akademiye kayitini gerçekleştirebilirsin oyuncuya bankadaki akademiye kayıt ol demene gerek kalmaz. Örneğin karakter 60 lv olduğu zaman direkt akademy kurulur.

Oyla 0
Çözüm
@SQL her zaman formunda <3 ;):)

Oyla 0
vPlus kullanıyorum ve bu guardda otomatik kayıt durumu göremedim, varsa tam olarak yerini söyler misiniz yoksa eğer sorunum hala devam etmekte :(

Oyla 0
Bir tavsiyemde guard ile ilgili olsun sana Tr de bilindik en harika sistemler üzerinde çalışan 2 x guard var birisi KguardEdge diğeri maxiguard işlemlerin ne olursa olsun bugün honor olur yarın başka bir işlem her türlü kolaylığı burada sana yardımcı olarak sağlıyabiliriz ama işlem ve fonksiyonel olarak bilemediğimiz Bir guard hakkında birşey diyemem bugün ufak Bir sorun yaşarsın birsekilde çözersin ama dilini ve yapısal olarak içeriğini bilmediğimiz Bir guard hakkında ortada kalabilirsin yol yakınken bilindik guard ile çalışmanı tavsiye ederim.

Oyla 0
vPlus kullanıyorum ve bu guardda otomatik kayıt durumu göremedim, varsa tam olarak yerini söyler misiniz yoksa eğer sorunum hala devam etmekte :(
gameserver üzerinden bu olay gerçekleşiyor vsroplus daha getirmedi sanırsam birinde olan bazı özellikler diyerlerinde olmayabiliyor :D

Oyla 0
Hocam yardımsever yorumlarınız için çokça teşekkür ediyorum ancak her söyleneni duyarsa insan 1 metre yol alamaz. Sorduğum soruya istinaden bir cevabınız varsa memnun olurum onun dışında ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt