Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Unique Kesince Client kapanıyor. neden olabilir ?

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Unique kestigim zaman clientles oluyor char . öldüğünü görmeden client gidiyor. bottaysam clientles oluyor. normaldeysem client kapatıyor.

Çözüm
localde denediğinde zaten sorun olmaz aggro efektin eksiktir particles pk2 göremeyincede hata verebilir media.pk2 de iconu eksiktir misal sallıyorum aktif etsende birşey deişmez eksiktir misal :D particles.pk2 başka srodan alıp dene aktif maxiguardlı bi svnin dene mobu kesmeyi gereksiz yazmışta olabilirim alakası olmayan şeyler :D
SORUNSUZ.jpg

Guarddan DPS vsvs 5.6 tane yer vardı onları deaktif edip gs-shard restledim düzeldi.
guard.jpg
ama şimdi tek tek denicem hangisi sorun yaratıyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Adsız.jpg

guardda bunu deaktif ettim. gs-shard restledim. SORUN ÇÖZÜLDÜ. nedenini bilmiyorum ama bundan kaynaklıymış.
Arkadaşlar Unique kestigim zaman clientles oluyor char . öldüğünü görmeden client gidiyor. bottaysam clientles oluyor. normaldeysem client kapatıyor.
skilleffect.txt de bu SYSTEM_AGGRO service 0 oluyor genelde başındaki sayı 1 olarak değiştir

1667680086667-png.14488

Oyla 0
Oyla 0
Local de denedim sorun yok herhangi birşey olmuyor. sanırım guard da aktif ettigim birşey yüzünden.
localde denediğinde zaten sorun olmaz aggro efektin eksiktir particles pk2 göremeyincede hata verebilir media.pk2 de iconu eksiktir misal sallıyorum aktif etsende birşey deişmez eksiktir misal :D particles.pk2 başka srodan alıp dene aktif maxiguardlı bi svnin dene mobu kesmeyi gereksiz yazmışta olabilirim alakası olmayan şeyler :D

Oyla 0
SORUNSUZ.jpg

Guarddan DPS vsvs 5.6 tane yer vardı onları deaktif edip gs-shard restledim düzeldi.
guard.jpg

Adsız.jpg

guardda bunu deaktif ettim. gs-shard restledim. SORUN ÇÖZÜLDÜ. nedenini bilmiyorum ama bundan kaynaklıymış.

Oyla 0
Çözüm
Ekli dosyayı görüntüle 14878

Ekli dosyayı görüntüle 14879

Ekli dosyayı görüntüle 14880

Çözümü paylaştığın için teşekkürler.
@sarkolata belki sebebini iletebilir.
Belki veri tabanına veya Maxiguard klasörlerine ya da ilgili prosedüre eklenmesi gereken bir şey vardır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt