Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Unique kesince honor puanı alma

Türk Lirası
0.00₺
orjinal akademiyi çeviren bazı swler gördüm survivalda jobta kill alıyosun puan geliyor unique kesiyorsun puan geliyor
her gece yarısında üstüne bufflar geliyo orjinal sistemi değiştirmişler
nasıl yapılacağını bilen varmı?

Merhaba değerli arkadaşım

Benim kullandığım veritabanında uniuqe point prosedür'ü eklemiştim misal tiger girl kesen bir karakter 5 xxpoint kazanıyordu eve geçince size bunu atarım kendinze gore duzenleyip honor point vermesini saglayabilirsin

Oyla 0
Merhaba değerli arkadaşım

Benim kullandığım veritabanında uniuqe point prosedür'ü eklemiştim misal tiger girl kesen bir karakter 5 xxpoint kazanıyordu eve geçince size bunu atarım kendinze gore duzenleyip honor point vermesini saglayabilirsin
hocam rica etsem bu paylaşımı arkadaşın yerine siz yapar mısınız paylaşmak istemiyorsanız özelden de alabilirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt