Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Unique ve FGW&Map

Türk Lirası
0.00₺
İyi akşamlar arkadaşlar,

Roc ve Medusa Uniquelerini oyundan kaldırmak istiyorum. Ayrıca Roc ve Jangan Cave Teleportlarınıda haritadan'da kaldırmak istiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Müsait olan biri açıklayabilir mi? DB ve Oyun dosyasında, nerelerde değişiklik yapacağım? Bir de biliyorsunuz Smc'de bu Uniquelerin Spawn olması için zamanlarında değişiklik yaptığımız tabloyu nasıl editleyebiliriz? Yani tablodan bazı satırları silmek istiyorum. Mesela Roc ve Medusa Spawn zamanını. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Roc ve Medusa'yı oyundan kaldırmak için RefNest'ten silebilirsin. Bu şekilde spawnları kalkmış olur ve spawn olmazlar. (Önerilmez.)

SMC'de Schedule kısmında ROC ve CHINESE TOMB (tam hatırlamıyorum adını) bunlar Roc ve Medusa spawn saatleri ve ışınlanma saatleridir.
Bunlara tıkladıktan sonra altta ki kısımda herhangi bir saat yazmıyorsa spawn olmazlar ve kapıları açılmaz, haliyle de içeri giremezsin.

Bu ayarları sadece DB üzerinden yapıp Shard ve GameServer'a restart atman yeterli.

Bu ayarlardan sonra oyunundan Roc ve Medusa spawnı kalkmış olur, teleportlarını kaldırmış olursun.

Oyla 0
Geri
Üst Alt