Esenliklerle arkadaşlar.
İyi forumlar dilerim ilk olarak.
Konu başlığından da anlayacağınız üzere:
Kurulumunun Videolu anlatımla yapılmasını istediğiniz paylaşımları lütfen aşağıda yorum olarak bahsetmeyi unutmayın.
Paylaşımlar'da gerekli açıklama bulunmayabilir bu yüzden Edit vs. gibi işlerden anlamayan yeni başlamış arkadaşlarımız için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bu yüzden nerdeyse günün 24 saati Online Yöneticilerimiz mevcut.
Esen kalın, Dostça kalın.
İyi forumlar dilerim ilk olarak.
Konu başlığından da anlayacağınız üzere:
Kurulumunun Videolu anlatımla yapılmasını istediğiniz paylaşımları lütfen aşağıda yorum olarak bahsetmeyi unutmayın.
Paylaşımlar'da gerekli açıklama bulunmayabilir bu yüzden Edit vs. gibi işlerden anlamayan yeni başlamış arkadaşlarımız için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bu yüzden nerdeyse günün 24 saati Online Yöneticilerimiz mevcut.
01.09.2021
Arkadaşlar konuyu açtıktan sonra yeni eğitim videosu çekememiş olmamın nedeni bilgisayarımın olmamasıdır. Monitörümün bir kısmı kırıktı ancak daha sonrasında tamamen gitmiş bulunmakta. Daha sonrasında ki dönem içerisinde üniversitenin bitmiş olması ile birlikte İzmir'e döndükten sonra işe başladım. Bu süreçte, şirkette iş geliştirmede çalışırken hiç vaktim olmuyordu. Şirkette çalışırken kendi pc'min ekran kartı yandı. Yoğunluk ve zamansızlıklardan kaynaklı olarak malesef forum ile ilgilenememiş ve yeni eğitim videosu atamamış bulunmaktayım.Bu yüzden hepinizden teker teker özür dilerim.
Yorumları gözden geçirirken çok güzel video istekleri gelmiş. Yeni bir PC edindinmeden malesef yeni bir video çekemeyeceğim. PC işlemi çözüldükten sonra elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışacağım.
Tekrardan iyi günler dilerim.
Yorumları gözden geçirirken çok güzel video istekleri gelmiş. Yeni bir PC edindinmeden malesef yeni bir video çekemeyeceğim. PC işlemi çözüldükten sonra elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışacağım.
Tekrardan iyi günler dilerim.