Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Virus

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarıma arka planda setup calıstırıp duruyordu bilgisayar açık olduğu sürece güzel bir virüs yayıldı görev yöneticisini aç bile çalışmıyordu çok fazla yayılmasını engelledim virusu ayıkladım fakat
Bilgisayarımda masa üstü olmak üzere çoğu dosyalarımın uzantısını örnek silkroad.rar.mmpa olarak yapmış uzantısını eski haline getirdiğim halde arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk diyor bu dosyaları nasıl kurtarabilirim bilgisi olan varmı acaba ? not defterindeki yazılanların uzantısı bile .mmpa diye değişmiş düzelttiğimde orjinal yazılarım bile çıkmıyor çok ilginç bir virus ilk defa başıma geliyor

Her bulduğunu indirirsen 3/5 para vermeyeyim (Guard-vs.)10/25 katı para kazanayım hevesiyle server açıp daha çok işleriniz. Bozulur 😂
Neyse PC eğer Windows 10 veya 8.1 değilse combofix ile tarat güvenli modda

Oyla 0
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarıma arka planda setup calıstırıp duruyordu bilgisayar açık olduğu sürece güzel bir virüs yayıldı görev yöneticisini aç bile çalışmıyordu çok fazla yayılmasını engelledim virusu ayıkladım fakat
Bilgisayarımda masa üstü olmak üzere çoğu dosyalarımın uzantısını örnek silkroad.rar.mmpa olarak yapmış uzantısını eski haline getirdiğim halde arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk diyor bu dosyaları nasıl kurtarabilirim bilgisi olan varmı acaba ? not defterindeki yazılanların uzantısı bile .mmpa diye değişmiş düzelttiğimde orjinal yazılarım bile çıkmıyor çok ilginç bir virus ilk defa başıma geliyor
Benim önerim hiç temizlemekle uğraşma direk format at geç bence hocam :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

2 tane ayri olanlari denedim taradikran sonra ucret istiyor islem yapmior
Ransomware : Genellikle bilgisayarındaki çoğu şeyi şifreler "crypted" eder kısaca. Fakat bilgisayarda daha önceden virüs olup "Ransomware" olmayıp başka bir "trojan" gibi herhangi bir virüs varsa uzaktan erişim ile şifrelenmiş olabilir.

Dediğim gibi bilgisayara format atmanız benim önerebileceğim en iyi şey şuan.

Oyla 0
Benim önerim hiç temizlemekle uğraşma direk format at geç bence hocam :)

Ransomware : Genellikle bilgisayarındaki çoğu şeyi şifreler "crypted" eder kısaca. Fakat bilgisayarda daha önceden virüs olup "Ransomware" olmayıp başka bir "trojan" gibi herhangi bir virüs varsa uzaktan erişim ile şifrelenmiş olabilir.

Dediğim gibi bilgisayara format atmanız benim önerebileceğim en iyi şey şuan.
Kurtarilmazmi diyorsun

Her bulduğunu indirirsen 3/5 para vermeyeyim (Guard-vs.)10/25 katı para kazanayım hevesiyle server açıp daha çok işleriniz. Bozulur 😂
Guardla vs şeylerle alakası yok sürekli indirdigim seyler indirdigim yer belli win 8 lisanslastirma programi kullandim sonuc malum

Ayrıca diger diske bulasmamis allahtan cogu buyuk bolumu orda

Oyla 0
Kurtarilmazmi diyorsun

Guardla vs şeylerle alakası yok sürekli indirdigim seyler indirdigim yer belli win 8 lisanslastirma programi kullandim sonuc malum

Ayrıca diger diske bulasmamis allahtan cogu buyuk bolumu orda
Kurtarmaz bence

En çok korkmanız gereken virüslerden biri "Ransomware" virüsü.

Diğeri ise "Rogue" virüsü. Bunlar direk bilgisayardaki dosyaları şifrelemeye ve çökertmeye yönelik virüsler ondan dolayı tek önerebileceğim şey format ^^

Konunuzu #cozumlenensorunlar bolumune tasiyorum. Bilginize :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt