Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VSRO-1.88 Client server check kalma sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, VSRO-1.88 server kurdum, VDS windows serverda çalişmaktadır

Aşağıdaki iki sorunu yaşıyorum;

1-) Kendi bilgisayarimdan serverin ip ve portu ile bağlandiğimda server Check(offline) olarak görünüyor fakat clienti serverin içinden açtiğimda Easy(online) olarak görebiliyorum.

Kendi bilgisayarımda
1735895548148.png

Sunucuda
1735895699831.png
2-) Sunucudaki serverde failed to connect C8 hatasi aliyorum. Admin hesapla ve yetkisiz hesapla da denedim sorunum aynı
sro_client veya loader ikisinde de aynı hatayı veriyor
1735896133398.png

Notlar: Şuana kadar certification kısmındaki division id ve global id nin test local olarak ayarlanmasından şüphelendim ama değiştirdiğimde bazılarında direkt client açilmadi bazılarinda ise aynı sorun devam etti

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Heyecanla bekliyorum.

SMC
1735896172527.png

Ekli dosyalar

• 1735895746320.png
    1735895746320.png
    1 MB · Görüntüleme: 9
Merhaba öncelikle bu sorunu bende yaşadım ama files değişimi yaptım bu hata kalktı o yüzden files temiz bu şekilde bulun ve kurulum yapın tekrardan belki rahatla girebilirsiniz.

Oyla 0
SMC de sağ tık "Change Service Type" gibi bir şey vardı onu denermisin yada guard kullanıyorsan serveri puplic moduna al

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
özelden nasıl iletişime geçeceğimi bulamadım. bana mesaj atabilirseniz dönüş sağlayarak çözeyim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

2. başlık vynn kullanıcısının desteği ile çözüldü (çok teşekkürler), yeni bir clean setup kurduk ve localde çalişmaya başladi

ilk başlık sorunu halen sürüyor, kguardedge(guard) kurulumunu yaptım çalişir vaziyette gözüküyor, VDS üzerinden kolayca çalışan client farkli bir bilgisayardan sunucuya ipinput tooluyla ayarları yapmamıza rağmen çalişmadi

Oyla 0
Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt