Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

100 Cap VSRO 100 Cap Editli Database & Client

Web sitesi
www.instagram.com
Türk Lirası
0.00₺
ARKADAŞLAR KENDİM SUAN EDİTLEMEKTE OLDUĞUM BUGSUZ BİR DATABASEM MEVCUT TAM EDİTİ BİTMEDİ YARIM AMA YİNEDE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIM İŞİNE YARAYACAK ARKADAŞLAR OLURSA İNDİRİP TEST EDEBİLİRLER

DİLERSENİZ BİR KAÇ FOTODA EKLEYEBİLİRİM UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR
NOT: FORUMA ÖZEL VE YAKINDA YABANCI FORUMLARDAN DERLEDİKLERİM BİLGİLERİDE PAYLAŞACAĞIM

DB üzerinde nelerle oynadığını yazıp birde fotoğraf eklersen çok iyi olur virüs ile ilgili linkide paylaşırmısın

ARKADAŞLAR KENDİM SUAN EDİTLEMEKTE OLDUĞUM BUGSUZ BİR DATABASEM MEVCUT TAM EDİTİ BİTMEDİ YARIM AMA YİNEDE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIM İŞİNE YARAYACAK ARKADAŞLAR OLURSA İNDİRİP TEST EDEBİLİRLER

DATABASE LİNK:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

CLİENT LİNK:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

DİLERSENİZ BİR KAÇ FOTODA EKLEYEBİLİRİM UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR
NOT: FORUMA ÖZEL VE YAKINDA YABANCI FORUMLARDAN DERLEDİKLERİM BİLGİLERİDE PAYLAŞACAĞIM
arkadaşlar oyunda aşağıda ki npc ekli tek olarak onun dışında db ve client clean halde eğer edit yapmak isteyen arkadaşlar varsa işine yarayacak paylaşım sıkıntısız kurulum yapılıyor.

Ekli dosyalar

• SRO[2019-03-04 22-17-36]_34.jpg
    SRO[2019-03-04 22-17-36]_34.jpg
    270.3 KB · Görüntüleme: 545
  • SRO[2019-03-04 22-17-38]_74.jpg
    SRO[2019-03-04 22-17-38]_74.jpg
    280 KB · Görüntüleme: 529
  • SRO[2019-03-04 22-17-39]_52.jpg
    SRO[2019-03-04 22-17-39]_52.jpg
    275 KB · Görüntüleme: 519
arkadaşlar oyunda aşağıda ki npc ekli tek olarak onun dışında db ve client clean halde eğer edit yapmak isteyen arkadaşlar varsa işine yarayacak paylaşım sıkıntısız kurulum yapılıyor.
SON HALİNİ ATAMADIM 90 UNQİLER MOB DEĞİŞİKLİĞİ FELAN BİR ÇOK ŞEY EKLEDİM AMA PC GG OLDU DİLERSENİZ KONUYU SİLEBİLİRSİNİZ

yok bence kalsın kardo baştan edit yapabilmek için ideal db ve client kalsın derim elbet birisine lazım olur

yok bence kalsın kardo baştan edit yapabilmek için ideal db ve client kalsın derim elbet birisine lazım olur
SİZ BİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ BÜTÜN HERŞEYİM GİTTİ BENDE O DB NİN SIFIRINI KURDUM ONU BİTİRDİKTEN SONRA İNŞ BİTMİŞ HALİNİ PAYLAŞICAM

SQL'in son sürümünü yüklerseniz sorunsuz açar büyük ihtimal 2014'de yapılandırıldı

Son sürüm, diğer tüm sürümleri açabilir, bu tüm programlar için geçerlidir.
Siz her ihtimale karşın SQL'in son sürümünü yükleyin (sanırım 2017 vardı en son)

Geri
Üst Alt