Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro - 2023 Files - Kurulum Hatası Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batu1177
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,

10 Dakikada vSRO Kurma videosundaki tüm süreçleri eksiksiz yapmama rağmen son evrede kurulumda Agentserver, Gateway vs. yüklenemiyor.

NOT: Firewall ve Virüs Protection %100 kapalı.

Hatadan ekran görüntüsü;

error.png

AnyDesk aracılığıyla yardımcı olabilecek var mıdır?

Kurulum çok basit zaten. Yapılması gerekenler belli. Neden bu tür programlara ihtiyac duyuluyor anlamış değilim. Gerekirse 3 saat uğraş yani ne olmuş sonuçta her seferinde daha da öğrenip daha hızlı kuracaksın.

Oyla 0
Hocam benim sorunumla senin yorumunun nasıl bir ilgilisi var? Yardım talep ediyorum boş muhabbet yapıp postu kirletmeyelim lütfen.

Oyla 0
Kurulum çok basit zaten. Yapılması gerekenler belli. Neden bu tür programlara ihtiyac duyuluyor anlamış değilim. Gerekirse 3 saat uğraş yani ne olmuş sonuçta her seferinde daha da öğrenip daha hızlı kuracaksın.
@batu1177, @Wolwec sana demiş ki bu programı neden kullanıyorsun neden gerek duyuyorsun? Ki böyle bir programı bende ilk kez duydum. Kendin kur direkt, kurmayı öğren. Bu şekilde açacağın bir server de karşına çıkan sorunları da çözecek bir program bulamayacaksın.

Oyla 0
Geri
Üst Alt