Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım Vsro Azure Port Açma

Pyrodox

Photoshop CC, ECSRO, Video Edit,
Designer
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba arkadaşlar azure sunucusunda port açmayı anlaticam.

İlk olarak loopback kurulumu yapıyoruz
Başlat'a çalıştır yazıp açılan pencereye hdwwiz.exe yazıyoruz ve tamam diyoruz.

1645964390374.png

Böyle bir pencere gelecektir bu pencereye ILERI DIYORUZ Daha sonra Listeden seçeceğim donanımı yükle seçeneğine tıklıyoruz.
1645964601873.png1645964631065.png

Listeden seçeceğim donanımı yükle dedikten sonra karşımıza donanım ekle kısımı geliyor oradan Ağ bağdaştırıcıları'nı Seçip İleri diyoruz.

1645964739851.png1645964787968.png
Gelen pencerede (Microsft > Microsoft Loopback bağdaştırıcısını Seçip İleri ileri son diyip kurulumu bitiriyoruz.)
Daha sonra (Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ Bağlantıları geliyoruz.)

1645965238031.png
LOOPBACK KURULUMU BU KADAR.
Daha sonra
Windows defender firewall ve Security'i Açıyoruz. Inbound Rules veya Gelen kurallar yazar orada new rule diyoruz.

1645965582582.png

1645965859878.png

Bunları yaptıkdan sonra azureye bağlandıgınız sunucu ip adresi ile portları sorgulayın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Umarım işinize yarar sorun yaşayan arkadaşlar konu altına yaşadığı sorunu yazarsa bilgim kadar yardımcı olabilirim herkese iyi forumlar dilerim.

Görsel eklenti konular çok hoş oluyor her zaman bana göre daha anlaşılır :) elinize sağlık.

Bu adımları denedim C9 HATASI Aldım Sabit ip ile (OLMADI)
Tekrar Sunucunun ip adresi ile denediğimde sorun çözüldü.
Not olarak Loopback'ede sunucu ip adresi yazılacaktır.

1645971023274.png

@Pyrodox Azura was free for a while, is it still ongoing? Also how many days?

as pyrodox said it's for 30 days and u can upgrade to (as you go ) by using a credit card actually i used a virtual credit card not my real card and it worked perfect at this mode u got more 1000$ for free to spend

Arkadaşlar selamlar,

Loopback de şöyle bir sorunum var. Loopback bağdaştırıcısı ekledim ancak diğer bağdaştırıcıda mevcutta sabit ip alt maskelerle beraber ekli. Bundan dolayı sabit ip yi loopback e ekleyemiyorum. Mevcut bağdaştırıcıdan sabit ip yi silersem bağlantımın kaybolacağını düşünüyorum.

Makina microsoft server 2016, kiralanmış bir server makinası uzak bağlantı ile yönetiyorum.

Geri
Üst Alt