Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Spare

Machine Man
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
0.00₺
Verdiğim queryi okutun;

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Verdiğim query'de full sun +12 başlangıç yaparsınız;

Yok kardeşim ben full sun değil düz item +12 istiyorum diyorsanız şu kısımları düzenleyin;

SET @RefHandID = (SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE CodeName128='ITEM_EU_W_CLOTHES_10_AA_C_RARE'

Mavi ile işaretli kod kısmından sonraki kısmı yani kırmızı kısmı komple silin; diğer itemler içinde aynısını yapın düz olacaktır. Tavsiyem bu queryi komple kopyalayın, not defterine yapıştırın. CTRL + H ile ARANAN kısmına "_C_RARE" yazın, YENİ DEĞER kısmını boş bırakın sizin için tüm kodların sun kısmını değiştirecek ve düz item yapacaktır.

Yok kardeşim yok, ben + istemiyorum mu dediniz?

Kod:

Bu kısmı bulun ve komple silin. + Değerini değiştirmek isterseniz; "OptLevel=12" kısmındaki 12'yi istediğiniz değer ile değiştirin.

Hepsi bu kadar takıldığınız her konuda yardımcı olmak için buradayız...

Son düzenleme:
Oto ekipman prosedürünü deneyip onuda paylaşırmısın 1-10 dg arası 1-9 da olabilir

Msg 213, Level 16, State 1, Procedure _AddNewChar, Line 562 [Batch Start Line 7]
Column name or number of supplied values does not match table definition. okuttum bu hatayı verdi çözümü nedir

1
Verdiğim queryi okutun;

Kod:

Verdiğim query'de full sun +12 başlangıç yaparsınız;

Yok kardeşim ben full sun değil düz item +12 istiyorum diyorsanız şu kısımları düzenleyin;

SET @RefHandID = (SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE CodeName128='ITEM_EU_W_CLOTHES_10_AA_C_RARE'

Mavi ile işaretli kod kısmından sonraki kısmı yani kırmızı kısmı komple silin; diğer itemler içinde aynısını yapın düz olacaktır. Tavsiyem bu queryi komple kopyalayın, not defterine yapıştırın. CTRL + H ile ARANAN kısmına "_C_RARE" yazın, YENİ DEĞER kısmını boş bırakın sizin için tüm kodların sun kısmını değiştirecek ve düz item yapacaktır.

Yok kardeşim yok, ben + istemiyorum mu dediniz?

Kod:

Bu kısmı bulun ve komple silin. + Değerini değiştirmek isterseniz; "OptLevel=12" kısmındaki 12'yi istediğiniz değer ile değiştirin.

Hepsi bu kadar takıldığınız her konuda yardımcı olmak için buradayız...

120 cap 13dg'ye uyarlayacağım başlangıç itemi başlangıç level filan onları düzenleyeceğim , 10 deggre'yi 13 olarak düzenleyeceğim başka düzenlemem gereken bişey var mı itemler fb mi acaba

Arkadaşlar bu query'i okuttuktan sonra açtığım hesaplar id pw yazdıktan sonra dc oluyor. Neden yapar?

I really appreciate your sharing. But can you tell me what to do if I want to create higher level equipment?

Geri
Üst Alt