Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Blender ile Yeni Model Ekleme

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Selâmün Aleyküm arkadaşlar.
Blender ile yapılan yeni model itemlerin ve buna bağlı materyallerin nerden indireceğinizi ve nasıl yapılacağını anlatan bir video paylaşacağım.
Bu konu hakkında pek bir bilgi bulunmamakta. Araştırmalarım sonucunda Facebook da bir video bulup indirdim. Videodaki şahıs yaptıysa bizde yaparız düşüncesiyle konuyu açmış bulunmaktayım. Umarım yeni ve kendinize özgü modelleri artık görebiliriz. Yahut internetten 3B modelleri blenderden geçirip yeni görünümü elde edebilirsiniz.
(Not: Ben yaptım fakat dc aldım blenderi iyi kullanamadığımdan, başarabilirsem tekrar konuyu güncelleyeceğim. Siz de yapabilirseniz ss olarak gönderebilirsiniz.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Video boyutu büyük oldugundan buraya direkt paylaşamadım youtube yükledim kalitesi düştü isteyen linktekini indirebilir kalite daha iyidir.

3D Modellerin bulunguğu siteler;

Video Alıntıdır. Sahibi TRNaX

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bmt bsr bide media da uv mapping tasarimi dedidigimiz ddjleri mevcut sadece tek bir dosyayla isi bitmez bn coķ kurcaladim ama ustunde durmadim bi gun bolca vakit harcayarak deneyebilirim ekledigim resim olansa media ya ddj olarak eklenmesi gerek parca parca tasarlanmis uv mapping tersine muhendislik gibi bsey😊☝️

Ekli dosyalar

• 2d79d30abd744e49a0f56600f5d7f5f4.jpg
    2d79d30abd744e49a0f56600f5d7f5f4.jpg
    79.8 KB · Görüntüleme: 49
Geri
Üst Alt