Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Vsro Bomba gibi Stall Sorusu

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar Bugün tekrardan kaldığım yerden editlere , oyun için yardımcı program yazılımlarına devam etmekteyim
aklıma takılan bazı sorular var işi bilen anlayan editör arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını merak ediyorum
Soru: Oyunda Stall(Pazar) kurduğumuz zaman bunu GOLD oyun parası ile satabiliyoruz ben bunu Arena coin ile satmak istiyorum
Pazarı aktif ettiğim zaman Müşteri benim ürünümü aldığı zaman Arena coini varsa alabilecek ve Bana coin gelecek çantama gold değil Detaylı anlamışsınızdır umarım
bu sistemi yapmak mümkünmüdür ben çözümünü bulamadım daha doğrusu nereden editleniyor onuda bulamadım uzun zaman geçti aradan unutmuşuz çoğu şeyi :)

Merhaba arkadaşlar Bugün tekrardan kaldığım yerden editlere , oyun için yardımcı program yazılımlarına devam etmekteyim
aklıma takılan bazı sorular var işi bilen anlayan editör arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını merak ediyorum
Soru: Oyunda Stall(Pazar) kurduğumuz zaman bunu GOLD oyun parası ile satabiliyoruz ben bunu Arena coin ile satmak istiyorum
Pazarı aktif ettiğim zaman Müşteri benim ürünümü aldığı zaman Arena coini varsa alabilecek ve Bana coin gelecek çantama gold değil Detaylı anlamışsınızdır umarım
bu sistemi yapmak mümkünmüdür ben çözümünü bulamadım daha doğrusu nereden editleniyor onuda bulamadım uzun zaman geçti aradan unutmuşuz çoğu şeyi :)
devkit ile mümkün sanırsam

Aslında şöyle diyebiliriz

Devkit tersine mühendislik ile yaptıktan sonra onun kontrolünü filtere verip ordan ayarladiktan sonra gameserver üzerine gelip çünkü stall packetleri gameserver içinde çalışıyor.gameserver üzerinden packetleri işleyip tekrar filterin okuması için paket göndermeniz lazım

Bolca c# c++ ve tersine mühendislik içeren işlem

Geri
Üst Alt