Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VSRO cave sorunu

Türk Lirası
0.00₺
vsroda hamachi ile diğer arkadaşım job caveye girince iki taraftada lag oluşuyor baya sebebi nedir yardım gameserverde böyle yazıyor1546687756870.png

Oyla 0
masaüstünden kurulum yaptım evet nasıl çözebilirim sorunu
GameServeri bölmeniz gerekiyor. Bu verilerde bir gameserver min. 3x gameserver kullanmanız gerektirir.

Masaüstündeki denemeler için mob spawn ratenizi düşürmelisiniz.

GameServerdeki ObjCount kısmına bakın 188k sanırım. Bu maximum 50k seviyelerinde olmalı.

Oyla 0
GameServeri bölmeniz gerekiyor. Bu verilerde bir gameserver min. 3x gameserver kullanmanız gerektirir.

Masaüstündeki denemeler için mob spawn ratenizi düşürmelisiniz.

GameServerdeki ObjCount kısmına bakın 188k sanırım. Bu maximum 50k seviyelerinde olmalı.
nasıl bölebiliriz pek bir bilgim yok mob spawn ratesini düşürme hakkındada bilgim yok kısaca anlatabilirseniz sevinirim 😟

Oyla 0
Localde biraz meşakatli olur.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

MaxSpawn kısmını 1-2 gibi ayarlarsanız tüm level aralıklarında sanırım obj count hayli düşer. :)
Elinizde hatasiz server files varmi sanirim gameserverimden kaynakli bir sorun gibi geldi birazda bana başka server files ile denemek istiyorum

Oyla 0
Sorunun cozumune şu şekilde ulaştım, vsro filesteki gameserverde sıkıntı olabileceğini belirtmiştim
Bu adresteki server filesi kurduğumda hem server dosyalarının açılış hızı çok hızlandı hemde lag delay sorunum çözüldü konu çözülmüştür teşekkür ederim hepinize ;)

Oyla 0
Sorunun cozumune şu şekilde ulaştım, vsro filesteki gameserverde sıkıntı olabileceğini belirtmiştim
Bu adresteki server filesi kurduğumda hem server dosyalarının açılış hızı çok hızlandı hemde lag delay sorunum çözüldü konu çözülmüştür teşekkür ederim hepinize ;)
Herhangi bir eksiklik veya sorun paylaşımı yaşadığında db ve client gibi bölümlerde bu paylaşmış olduğun link’e ilave et kullanacak arkadaşlar ona göre önlem alsınlar.

Oyla 0
Geri
Üst Alt