Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Cerberus rain effect

Türk Lirası
0.00₺
Selam arkadaşlar cerberusu hemen hemen hepimiz biliriz bu uniqenin yanına gittigimiz zaman ekran kararır ve yagmur yagar bu yagmur effekti nerden ekleniyor bilgisi olan varmı acaba bende başka bir uniqeye aynı effectk koymak istiyorm skilleffect.txt ye baktım orda bulamadım sro_clienlte veya gameserver edit gerektirirmi?

2689

Game serverle alakalı olup olmadığını ögrenmek için cerb. Skillerini bska bir mobta denemeni tavsiye ederim olly kapsamlı bilgi gerektirir ve olly hakkında bilgin yoksa samanlıkta iğne aramak gibidir

Oyla 0
Bunun için skilleffectlerle oynaman yeterli aslında. Sro_Client ve gameserverla alakasız kalır. Çünkü bu Mob'a özgü bir şey. Belli bir mesafe içeirisine girdiğinde aktif olan yeteneği bu. Roc içinde aynı şey geçerli mesela. Roc Spawn yaparsan oyunun müziği değişecektir. Tabi bunu sadece skill effectte değil DB de _RefObjCharl gibi tablolarda düzeltmen gerekir daha sonra hangi moba eklediysen onuda Mediaya geçirmen gerekir. Tabi ilk bulman gereken şey zaten @Parzival inde dediği gibi CB nin Skilleffectini kontrol etmen ve hangisinin olduğunu bulman lazım

Oyla 0
valla refobjcommondaki ID den veya codenameden çekebilirdiye onları aradım değiştim ordan almıyor müzügini arattım ordanda bişeye varamadım dediginiz gibi belki skillerle alakalı onları deniycem bugün

Oyla 0
Geri
Üst Alt