Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Chn Ballance Skill

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web sitesi
www.bilgesro.net
Türk Lirası
0.00₺
Öncelikle Merhabalar
Chine dengesi için eklenene ballance skilleri ekledim
ama yapmak istediğim şey bow glaivelerin bu skili 2 kez açmasını engellemek yani hem bow hemde glaive skilleri açık olan bir char bu skilli 2 kez açamasın istiyorum.
Bu Konuda bana yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ekran Alıntı2sı.PNGEkran Alıntısı.PNG

Öncelikle Merhabalar
Chine dengesi için eklenene ballance skilleri ekledim
ama yapmak istediğim şey bow glaivelerin bu skili 2 kez açmasını engellemek yani hem bow hemde glaive skilleri açık olan bir char bu skilli 2 kez açamasın istiyorum.
Bu Konuda bana yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 6684Ekli dosyayı görüntüle 6685
Bow ve glavie nin refskill tablosundan Action_Overlap sayılarının değerlerini aynı girersen 2 kez açamazlar aynı şekilde mediayada geçir

Oyla 0
Bow ve glavie nin refskill tablosundan Action_Overlap sayılarının değerlerini aynı girersen 2 kez açamazlar aynı şekilde mediayada geçir
Aynen öyle.

Ama nasıl bir overlap yazacaksın?

Hemen anlatayım senin için dikkatli okursan çözersin, basit.
Tabloda bulunan en yüksek overlap değerini örnek al.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bu kod sana sorgulama da en yüksek değeri gösterir.

Bu değer mesela 9845648975 sayısı olsun, sen bunda ki 3-5 rakamı değiştirip yaz. Nereyi değiştirdiğin önemli değil.
Bunu her iki buildte ki Overlap kısmına yaz, Media'ya da geçir.
GS res at, birini basıncı diğer tarafta da kullanılmış gözükecek, ikisini aynı anda kullanamazlar yani.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt