Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro client patch hatası

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar bi kaçtane dres ekledim smcden patch attım fakat clienti açınca bsobj hatası alıyorum şöyle bişi yazıyor. Yardımcı olurmusunuz
( Can't create file transfer manager
Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now. Try a few minutes later )
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar bi kaçtane dres ekledim smcden patch attım fakat clienti açınca bsobj hatası alıyorum şöyle bişi yazıyor. Yardımcı olurmusunuz
Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now. Try a few minutes later )
Sorunum devam etmektedir

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorunum devam etmektedir
Resim at bakalim

Oyla 0
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
burada arkadaş paylaşmış emeğine sağlık senın işini fazlasıyla gorür emğine saygı beğenin d

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt