yanlış anlama ama bana kalırsa tüm Sw Filesini değiştir. Daha işin başından bu kadar problem aldığın içinde neyin olduğunu dahi bilmediğin bir sw filesla yola çıkma. Oyunu globale açtığında karşılaşacağın hataları çözemezsen sıçarsın işin aslı.
Ha diyosan ki virüs taramasından sonra exe ler neden bozuldu sebebi şu:
Kullandığımız Sw Files'ların içeriğinde yer alan exe lerin hiç birisi orjinal lisanslı programlar değil. İnternette bulacağın exelerin %90'ı net virüslü kalan %8 i temiz olsa dahi lisans cracklemesi yapılmamış exeler. Geri kalan %2 ise profesyonel ekiplerce kontrolden geçmiş şuan ve uzun zamandır piyasada gördüğün büyük SW lerin kullandığı (tekrar söylüyorum) yazılımı özel olarak açılmış değiştirilmiş ve editlenmiş exelerdir.
Virüs taramasında lisans ve virüs problemleri olacağı için exe içerikleri ya karantinaya alındı ya da silindi.
Ne yapmam gerek? diyorsan:
Yeni exe dosyaları koyacaksın içine.
Dosya yedeklerinin daima bulunması gerekiyor bu durumlar için. Kullandığın exeler hali hazır da bir rar içerisinde yer alıyordur mutlaka çıkart onlarla değiştir.
Öncesinde şu adımları takip et garanti için:
1. SVF klasöründe yer alan exe var ise onları sil.
2. Kullandığın virüs programı ya da güvenlik duvarından karantina bölümünü ve silinen exeler bölümünü özellikle kontrol et.
3. Karantinada dosyalar var ise "Sil/Kaldır" emri uygulat. Daha sonrasında o girdiyi oradan kaldır.
4. Virüs programı kullanma. Bunun yerine guard kullan. Virüs programı kullanacağım diyorsan mevcut SWF klasörlerini güvenli klasör olarak eklemeyi sakın ama sakın unutma. Aynı şekilde arşiv dosyalarının bulunduğu klasörleri de güvenli ve değiştirmesine izin vermeyecek şekilde ayarlamayı unutma.
Yanlış anlama lütfen söylediklerimi, işi bilmeyen ya da ne yapması gerektiğini bilmeyen bi insan değilsin. Sadece basit bir hata (bilmediğin durumlarda her hata bütük bir sorundur. Zamanında aynı hata için bende konu açtım, hepimiz konu açtık
)sonrasında bir çok hata alıyorsan kullandığın SVF (Server Files)'den ya tamamını değiştir ya da hatalı olanları değiştir. Ayıklayarak ilerle. Bu sayede işine yarayan dosyaları tamanla tek tek toplamış olursun.
Eski çalıştığım dosyaları elde edene kadar net 10-15 farklı sw filestan exe lerini yeri geldi cert içeriğini aldım. Hepsinden biraz biraz oluyo zamanla
Kodlama bilmiyosan bu işler böyle