Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Ctf Problem

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba daha önce çalışıyordu tekrar test etmek istedim nedense çalışmıyor daha önce başına gelen varmı?3004
3005

3006

++ clean db kurdum yine olmadı filesle alakalı sanırım gameserver değişip deniyecegim

Son düzenleme:
Oyla 0
SIKINTIYI BULDUM BURDANMIS :( Bİ SERVER.CFG Yİ PAYLASAN KİŞİ BUNLARI 0 YAPMIS CLEAN DİYE İNDİRMİŞTİM Bİ ARA NEYSE BU 0 LARI 1 YAPARSANIZ CALISIR ARKADASLAR.
3027

Oyla 0
Çözüm
Sorun çözüldüğüne sevindim bir notta ben ekliyeyim;

CTF'da kayıt butonu her zaman gözükür, saatini ayarlamazsanız sadece kayıt olamazsınız.
CTF'da buton kayboluyorsa, sorun Server.cfg içinde ShardManager altında ki aktif/deaktif kısımlarından kaynaklıdır.

BA'da ise butonlar saati gelince aktif olur.
Butonlar gözüktüğü halde kayıt olamıyorsanız sorun yine Server.cfg içindeki ShardManager altında bulunan BA ile ilgili olan aktif/deaktif kısmına bağlıdır.

Oyla 0
Sorun çözüldüğüne sevindim bir notta ben ekliyeyim;

CTF'da kayıt butonu her zaman gözükür, saatini ayarlamazsanız sadece kayıt olamazsınız.
CTF'da buton kayboluyorsa, sorun Server.cfg içinde ShardManager altında ki aktif/deaktif kısımlarından kaynaklıdır.

BA'da ise butonlar saati gelince aktif olur.
Butonlar gözüktüğü halde kayıt olamıyorsanız sorun yine Server.cfg içindeki ShardManager altında bulunan BA ile ilgili olan aktif/deaktif kısmına bağlıdır.
peki giriş için min karakter sayısı 2 olabılme ıhtımali varmı ?

Oyla 0
Geri
Üst Alt