Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Vsro data base paylasimi ile ilgili onemli uyari!

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaslar Sizlerden Ricam ve yonetim de bana katilacagina eminim lutfen data base paylastiginiz zaman SQL server surum kacsa onunda konu icine eklenmesi simdiye kadar bussuru database client indirdim arsiv icin fakat SQL server 2014 uyumlu iclerinden 3 tanesi cikti digerleri uyumsuz forum kullanicilarimiz o kadar dakika bekliyor client indirirken vs ondan sonra uyumsuz oldugu zaman SQL server bosuna indirmis oluyor lutfen SQL server uyumlu surum kacsa yazmanizi rica ediyorum ayrica 4 sefer sql server kaldir yukle yaptim bunuda goz onunde bulundurusaniz sevinirim iyi forumlar.

sayın moderatorum2014 sql ye db .bak yaparsan 2017 uyumlu db bile yukleniyor sen neden sql de değişiyorsun

sayın moderatorum2014 sql ye db .bak yaparsan 2017 uyumlu db bile yukleniyor sen neden sql de değişiyorsun

dostum o dedigini cok denedim klasor seceneklerinden dosya bicimi degistirmeyi yaptim istedigim format a ceke biliyorum herhangi bir dosyanin bicimini ama olmadigi icin 4 sefer database kaldirip kurdum sonuc husran.

Geri
Üst Alt