Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Drop Sorunu

Web sitesi
buzztechlife.com
Türk Lirası
0.00₺
Öncelikle herkese selamlar iyi forumlar.
Oyundaki tüm sox dropları kaldırdım sadece 8dg moon weapon/set/acc ve sadece sun set düşecek şekilde item group ekledim (moon için ayrı sun için ayrı group oluşturdum)
Moon droplarda problem yok ancak sun drop a gelince işler karıştı sadece 9dg sun kolluk düşüyor :D problem sizce nerde olabilir neyi eksik veya yanlış yapmışımdır?

Çözüm
Sadece Dropgroup tablolarında değişiklik yapıldı, muhtemelen drop olan 9 dg kolluk o tabloda yanlışlıkla eklenmişti. Bayağı bi veri vardı tek tek bakmadım. Drop grup temizlendi ve RefDropClassSellRareEquip tablosunda 8dg moon aktif edildi.
Anydesk atabilir misiniz ? IP güvenliği sebebiyle atmak istemezseniz random ve grup drop tablolarını bir not defterine çekip atabilirsiniz de.. kontrol edelim bakalım.

Oyla 0
gruplar silindi. orjinal drop üzerinden sox droplar ayarlandı, drop olan 9 dg eşya için tüm tablolar kontrol edildi. Oyun içinde test ediliyor.

Oyla 0
gruplar silindi. orjinal drop üzerinden sox droplar ayarlandı, drop olan 9 dg eşya için tüm tablolar kontrol edildi. Oyun içinde test ediliyor.
işlemlerden sonra 9dg eşya tekrar düşmedi yardım için çok teşekkür ediyorum eline sağlık

Oyla 0
Sadece Dropgroup tablolarında değişiklik yapıldı, muhtemelen drop olan 9 dg kolluk o tabloda yanlışlıkla eklenmişti. Bayağı bi veri vardı tek tek bakmadım. Drop grup temizlendi ve RefDropClassSellRareEquip tablosunda 8dg moon aktif edildi.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt