Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro dwMaxTotalCount Sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, popüler konulardan aldığım query içeriklerinden mob spawn rate artırmaya yönelik
dwMaxTotalCount alanını güncelliyorum (orjinali 4, yeni değer 7 olacak şekilde)

Mobları incelediğimde tekrar spawn olur olmaz silinme sorunu oluyor, değeri tekrar 4'e çektiğimde sorun kalmıyor. Nasıl çözebilirim?

Merhaba, popüler konulardan aldığım query içeriklerinden mob spawn rate artırmaya yönelik
dwMaxTotalCount alanını güncelliyorum (orjinali 4, yeni değer 7 olacak şekilde)

Mobları incelediğimde tekrar spawn olur olmaz silinme sorunu oluyor, değeri tekrar 4'e çektiğimde sorun kalmıyor. Nasıl çözebilirim?
GameServer obje max limitine ulaşmış olabilirsiniz.

Oyla 0
Selam ; öncelikledwMaxTotalCount= 5 yapmanı öneririm.
7 'den >
büyük bir değer girdiğinde bu tür olumsuzluklar karşılaşabilirsin.
Ek olarak oradaki range genişliği regional olarak bağlı olduğu için
Linked dışı bir bölgeye geçiş yapıyorsa kendi range spotuna geçene kadar bu tür sıçramalar ve kaybolmalar gözlemleyebilirsin.
Ek olarak bu işlemleri Clean Nest Üzerinden yapmanı tavsiye ederim
Sana tavsiyem bu bölgeleri homojen yapıya uydur nRadius (20) nGenerateRadiusu (50) olarak güncelle.
Restart verdikten sonra bir çok alanın boşaldığını göreceksin , spawn kodu ile bu bölgelere extra slot ekle.
Bazı slotları solo karaktere özel olarak ekle , bazılarını ise party üyeleri kasacağı şekilde ekle.
Şuanda aktif bir oyunda bunu kullanıyorum güncel versiyonda yeni yaptım ve herkes gayet memnun.
Örnek resimleri buraya bırakıyorum.
İlgili bölgeyi clonlayarak yada yeni nest spawnı oluşturarak yapabilirsin.
Aradaki farkı kendin görebilirsin , gayet memnun kaldılar.
E4.png
e6.png

Oyla 0
Selam ; öncelikledwMaxTotalCount= 5 yapmanı öneririm.
7 'den >
büyük bir değer girdiğinde bu tür olumsuzluklar karşılaşabilirsin.
Ek olarak oradaki range genişliği regional olarak bağlı olduğu için
Linked dışı bir bölgeye geçiş yapıyorsa kendi range spotuna geçene kadar bu tür sıçramalar ve kaybolmalar gözlemleyebilirsin.
Ek olarak bu işlemleri Clean Nest Üzerinden yapmanı tavsiye ederim
Sana tavsiyem bu bölgeleri homojen yapıya uydur nRadius (20) nGenerateRadiusu (50) olarak güncelle.
Restart verdikten sonra bir çok alanın boşaldığını göreceksin , spawn kodu ile bu bölgelere extra slot ekle.
Bazı slotları solo karaktere özel olarak ekle , bazılarını ise party üyeleri kasacağı şekilde ekle.
Şuanda aktif bir oyunda bunu kullanıyorum güncel versiyonda yeni yaptım ve herkes gayet memnun.
Örnek resimleri buraya bırakıyorum.
İlgili bölgeyi clonlayarak yada yeni nest spawnı oluşturarak yapabilirsin.
Aradaki farkı kendin görebilirsin , gayet memnun kaldılar.
Ekli dosyayı görüntüle 19913
Ekli dosyayı görüntüle 19914

Hocam öncelikle eline sağlık,

Nest clean, sorunsuz çalışıyor.
Denememi tek bir slot için yapıyorum ve range dışına çıkan bir mob söz konusu olmuyor, range değiştirmiyorum.
dwMaxTotalCount 4'den 5'e bile çeksem aynı problem oluşuyor.

Başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Oyla 0
Muhtemelen böyle bir durum söz konusu. Hangi satırdan artırabileceğimi biliyor musunuz? GS editleyebilirim.
modul sayisini yükseltip gs bölmelisin 3 gs yada 5 gs en azından yapmalısın sunucuna 5 yada 3 ip bağlayabilirsin

Oyla 0
Geri
Üst Alt