Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaşlar vsro edit yapmaya yeni başladım. Bana yararlı olabilecek eğitici program ve konuları bu başlık altına atabilirseniz çok memnun olurum. Nereden başlamalıyım neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Açıkcası en başındayım kendi bilgisayarıma server kurdum düzenlemeler yapmak istiyorum. Editten kastım budur. Mesela inceliklerini öğrenmek istiyorum. Birşeyler kurmak istiyorum. Örnek olarak npcler ekleyip içerisine itemler koymak silk ile satmak yada event programları eklemek gibi gibi.
Bunların hepsi forumda mevcut Aratmaya yaz istediğini takıldığın yerde konu aç veya çözümlenen konulara göz at Çözülmüş konuysa tekrar konu açma ama Yedeklerini al önce Edit yapmadan
Yeni bir klasöre copy paste Yap sorun yaşarsan edit öğrenene kadar sil baştan başla
Diyelim ki birkaç ekleme yaptın DB ye sana Server edit prog.. resimli olarak nasıl alacağını gösteririm şuan çalışıyorum eve geçince gerekli progları atarım
Kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ediyorum bunu indirdim fakat sql bilgileri vb. hiçbirşey yazmadan mı çalışıyor? Bulamadım nereye yazacağımı içerisinde ayarlar bölümümde vb. Yani bunu sql injekt nasıl edebilirim?