Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Yeni başlayanlar için VSRO edit yardım

Türk Lirası
0.00₺
Selamlar arkadaşlar vsro edit yapmaya yeni başladım. Bana yararlı olabilecek eğitici program ve konuları bu başlık altına atabilirseniz çok memnun olurum. Nereden başlamalıyım neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Aleyküm selam edit derken ne yapacaksın mesela konuyu biraz açarsan daha kolay yardımcı olunur

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Açıkcası en başındayım kendi bilgisayarıma server kurdum düzenlemeler yapmak istiyorum. Editten kastım budur. Mesela inceliklerini öğrenmek istiyorum. Birşeyler kurmak istiyorum. Örnek olarak npcler ekleyip içerisine itemler koymak silk ile satmak yada event programları eklemek gibi gibi.

Bunların hepsi forumda mevcut Aratmaya yaz istediğini takıldığın yerde konu aç veya çözümlenen konulara göz at 👍 Çözülmüş konuysa tekrar konu açma ama Yedeklerini al önce Edit yapmadan

Yeni bir klasöre copy paste Yap sorun yaşarsan edit öğrenene kadar sil baştan başla
Diyelim ki birkaç ekleme yaptın DB ye sana Server edit prog.. resimli olarak nasıl alacağını gösteririm şuan çalışıyorum eve geçince gerekli progları atarım

Geri
Üst Alt