Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro editörlük veya ortaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hate55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hate55

.
Türk Lirası
0.00₺
Selam arkadaşlar. Bi server açmak istiyorum. Maliyetler bana ait olacak. Gerçekten işin ehli olupta parası olmadıgı için server açamayan bir yoldaşa ihtiyacım var. Tabiki herkes hakettiği payı alacak. Bana burdan yada facebook / Onurum55 adresinden ulaşabilirler

Benden sana bi tavsiye ortak alma sunucunu kendin aç editle uğraşma güzel bi db ara aynı db ile aç maksat db değil çoğusu paya bakıyor veya can sıkıntısından oynuyor oyuncuların oynuyacağı bir tarz db ara aç beta olarak veya beta olarak kendi bilgisayarın kaldırıyorsa aç ordan kendin test et bota koy birşeyler yap sonra tamam dediğinde sunucu al aç oyunu

yani kısaca oyuncu oyuna değil kazancına bakıyor oyundan ( örnek olarak sun /nova düşse (+bassam veya clean bi şekilde ) itemi tl ile satabilirmiyim gibisinden alıcı çıkarmı verdiğim vakte değermi diyor )
veya zevk için oynuyor buna göre bir database bul

he anlamıyorum diyorsanda kafana göre gidip adamlara edit yaptırma sorununu konu aç geç 2 gün geç olsun yinede serverini açarsın bu arada kimseye team vs cart curt verme kendin çözmeye çalış

birde piyasada kim varsa onlara edit vs yaptırma kendin yap para kaptırma boşuna ufacık incik boncuğa bile para istiyorlar kendin yap öğren parayı vereceğin tek şey
Guard + Eventler olsun

Piyasada hergün bir vurkaç serveri açıyor vurkaçcılar , ya pay çok vercen ya da 0 oyuncu bile olsa kapatmayacağın bir oyunun olcak eninde sonunda oyuncu gelecektir o oyuna sabredersen eğer

Oyla 0
Selam arkadaşlar. Bi server açmak istiyorum. Maliyetler bana ait olacak. Gerçekten işin ehli olupta parası olmadıgı için server açamayan bir yoldaşa ihtiyacım var. Tabiki herkes hakettiği payı alacak. Bana burdan yada facebook / Onurum55 adresinden ulaşabilirler

ben yardimci olurum sana

Oyla 0
Geri
Üst Alt