Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro eskiye dair herşey

dohteM

.
Türk Lirası
0.00₺
merhabalar, sizlerden ricam eğer elinde eski Old Tooltip, Old Item Mall (f10 da resimli %100 fix) (Old Monster System) ve old skiller olan lütfen paylaşabilirmi forumda bir arkadaş old 70 skill diye paylaşmış fakat dosyalar çalışmıyor şimdiden çok teşekkürler hayırlı ramazanlar herkese (maxi guard almayacağım bunların orda olduğunu biliyorum)

merhaba içerisinde old zerk old map old guild old exhange old alchemy old exbar old toll direk uptade atman yeterli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kolay gelsin
teşekkür ediyorum hemen deniyorum :)
------------------------------------------------
Sanırım içinde old tool tip yok
------------------------------------------------
Evet hepsini denedim bu dosyalar bende mevcut bana Old Tooltip, Old Item Mall (f10 da resimli %100 fix) (Old Monster System) ve old skiller lazim :) ama yinede teşekkür ederim paylaşımın için

Oyla 0
bu teleport sorununu nasıl çözdünüz dotum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

gameserver teleport link hatasını

Oyla 0
Geri
Üst Alt