Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Exp Bug

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar arkadaşlar ufak bir bug buldum daha önce gözüme çarpmamıştı kullandıgım gameserver.exe evangelion bu gameserverin cfg leri fix srpatchlede üstüne fixledim exp ratesini felan greenbook vs ama yinede düzeltemedim başına gelen oldumu acaba petin expi karakterin expini geçiyor belki uniqe felan kesincede petin leveli karakterin levelinden üstün oluyor.Bi ara petlerde bug vardı çözmek için burdaki Relationshipleri silmiştim burayla alakalı olabilirmi acaba.ssssssssss.png111.png22.png

Ekli dosyalar

• asd.png
    asd.png
    150.7 KB · Görüntüleme: 18
pet 80 levelde kaliyor nedense 81 olmuyor ollydbg ile manuel fixlemeye calisicam bakalim duzelicekmi3.png

Oyla 0
Pet leveli karakteri geçmez. 99.99 da kalır. Öyle olması gerek.
Exp geçme mantığına bakma.

Oyla 0
o neysede uniqe kesince pet karakterden daha üst level geçiyor ve 80de kalıyor 81 olmuyor daha once böyle bir sorun görmemiştim ilginç
db kısmında refobjcommon ce char kısmını tamamen sorunsuz yaptım 5 level wolfe göre duzenledim orda bi hata yok ollydbg ile pet level kısmını fixlemeye calısıyorum pet level cap expensionunu arastırıyorum

Oyla 0
o neysede uniqe kesince pet karakterden daha üst level geçiyor ve 80de kalıyor 81 olmuyor daha once böyle bir sorun görmemiştim ilginç
db kısmında refobjcommon ce char kısmını tamamen sorunsuz yaptım 5 level wolfe göre duzenledim orda bi hata yok ollydbg ile pet level kısmını fixlemeye calısıyorum pet level cap expensionunu arastırıyorum
Exp değerlerine bak. Belkide çok yüksek.

Oyla 0
nedense roc degilde baska uniqe attim exp geldi rocda bi sikinti var galiba ama level atlama sorunu duzelmedi pet karakterin levelini geciyor 5 10 level birden atlarsa normal kasarken atlamiyor ama

Oyla 0
Geri
Üst Alt