Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Exploit Trainer (Eski-Videolu Anlatım Mevcuttur)

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
41.25₺
Videoda nasıl yapıldığı yazılmaktadır ve hala böyle acemi svler mevcuttur test edip deniyebilirsiniz iyi oyunlar dilerim videoda yazdıklarımı kaale alıp lütfen uygulamanızı istiyorum ?
Video upload olmakta o yüzden geç açılacaktır bekleyin açılınca izlersiniz
böylelikle gidip uniqleri veya moblarda kasılırken kullanırsınız rahatça size dalmadan hp potu bile harcamadan misal kasılabilirsiniz :)

????
3 indirme ??

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu R*llet e bende giriyorum oyunu Pokemon a çevirmişler. İyi invincible çalışıyorsa gidip B2 de ki medusayı keseyim

Değişik hareketler yapma özelliği eklenmiştir :)
Yapılış ilk videodaki gibi ip port girip yapıyorsunuz

Videoda nasıl yapıldığı yazılmaktadır ve hala böyle acemi svler mevcuttur test edip deniyebilirsiniz iyi oyunlar dilerim videoda yazdıklarımı kaale alıp lütfen uygulamanızı istiyorum ?
Video upload olmakta o yüzden geç açılacaktır bekleyin açılınca izlersiniz
böylelikle gidip uniqleri veya moblarda kasılırken kullanırsınız rahatça size dalmadan hp potu bile harcamadan misal kasılabilirsiniz :)

aynı sw de denedim ama kapatmışlar onu sanırsam

aynı sw de denedim ama kapatmışlar onu sanırsam
Hayır 4. Satır de olması lazım zerk full olması lazım 5 tüpte dolu olsun öyle dene birde esc den ayarlardan buton tuşunu önce g yap ardından benim gibi değiştir auto pickup tuşunu G yap ve zerk butonuna atanan tuş kalkmış oluyor
286

Geri
Üst Alt