Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Files Karakter Yeni Haritada Yürüme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar değerli forumdaşlarım, başlıkta "YENİ HARİTADA" kısmını büyük yazmamın sebebi diğer shard vb. durumlarla karıştırılmaması için, region kodlarımı aktardım problem yok tüm haritalara warp olabiliyorum burada da sorun yok. Fakat haritada yürümeye başlayınca durum çok farklı yerlere gidiyor. İlgili sorun için video bırakıyorum.

serverfiles içindeki data ile kullandığın data uyuşmadığından bu sorunu yaşıyorsun
isro data.pk2 çıkarttıysan filese içine kullandığın fileste isro data.pk2 olmalı o yüzden eğer kullandığın clientin data.pk2'sini kullanırsan bu sorun çözülür

Oyla 0
serverfiles içindeki data ile kullandığın data uyuşmadığından bu sorunu yaşıyorsun
isro data.pk2 çıkarttıysan filese içine kullandığın fileste isro data.pk2 olmalı o yüzden eğer kullandığın clientin data.pk2'sini kullanırsan bu sorun çözülür
Üstadım belki inanmayacaksın ama clienti de serveri de isro data ile değiştirdim. Hatta map kodlarını bile compare folder ile eşitledim.

Oyla 0
Merhabalar değerli forumdaşlarım, başlıkta "YENİ HARİTADA" kısmını büyük yazmamın sebebi diğer shard vb. durumlarla karıştırılmaması için, region kodlarımı aktardım problem yok tüm haritalara warp olabiliyorum burada da sorun yok. Fakat haritada yürümeye başlayınca durum çok farklı yerlere gidiyor. İlgili sorun için video bırakıyorum.

sa kardesım muasıtsen konu dısı lakın bı yardımını ısteyecektım yardımcı olabılırsen

Oyla 0
Hayır kendim isro datalarını ve mediasını kullanarak sql e uyarladım.
anladım yani söyle birşey var isroda RefRegion kısımları NULL olarak ayarlı onların hepsini ekleyebilmen için DB bölümündeki LinkedRegion_1,_2,_3 gibi bölümlerin ayarlanmış olması gerekiyor.
Size önerim gösterdiğim videodaki dosyayı indirip DB geçirilecek olan Refregion kısmını DB atıp tekrar denemeniz.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt