Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro GameServer Hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pyrodox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pyrodox

Photoshop CC, ECSRO, Video Edit,
Designer
Türk Lirası
0.00₺
Gameserver açılıyor ama bu hatalar çıkıyor bu hataları nasıl düzeltebilirim.

1649108057636.png

Hocam hangi database i kullanmaktasınız?
Database'de çok fazla sorun yoktu fakat yapılan işlemlerin hepsi aklımda herhangi isim vermeyeyimde editci bir arkadaşın database'siydi :D Jupiter, Survival, Muhan gibi mapler eklendikten sonra bu hatalar gelmeye başladı galiba ondan önce böyle bir hata yoktu çünkü.

Oyla 0
Database'de çok fazla sorun yoktu fakat yapılan işlemlerin hepsi aklımda herhangi isim vermeyeyimde editci bir arkadaşın database'siydi :D Jupiter, Survival, Muhan gibi mapler eklendikten sonra bu hatalar gelmeye başladı galiba ondan önce böyle bir hata yoktu çünkü.
Olabilir misal refobjcommon'da aynı id'ye sahip şeyler varmış bu id çakışmasından oyunu mahvedebilir dikkat edin.

Oyla 0
Bu gibi işlemler yapmadan önce mutlaka yedek alıp hata vs. Olduğunda pratik geri dönerek tekrar yapmalısınz
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Aksi taktirde tüm yapılan editlet çöp oluyor

Oyla 0
Yüksek ihtimal her editcinin başına gelen harita eklemesi sonrası moblar vs hatalarıdır. Tam bilmiyorum ama kurduğunuz cümleden bu yola çıktım. :) Yinede bilgisi olan kişilerin yardım etmesi daha güzel olur. İyi geceler dilerim.

Oyla 0
Düzeltemezmiyiz bunu acaba. Fazla bir edit yapmadım db üzerinde ama Özel 2 3 tane map var diye bunu kullanayım dedim.

Oyla 0
Madem Jüpiter kullanmayacaksınız, _RefRegionBindAssocServer üzerinden kapatın gitsin.
Harican Muhan ve Survival varsa onları da kapatıp bi girin oyuna onun dışında başkaca sorun var mı diye..
Yoksa sıfırdan o haritalar tek tek kontrol edilmeli bence. Hani sorun tek yerde olsa şu diyebiliriz ama birden fazla yere bakmanız gerekecek.

Oyla 0
Madem Jüpiter kullanmayacaksınız, _RefRegionBindAssocServer üzerinden kapatın gitsin.
Harican Muhan ve Survival varsa onları da kapatıp bi girin oyuna onun dışında başkaca sorun var mı diye..
Yoksa sıfırdan o haritalar tek tek kontrol edilmeli bence. Hani sorun tek yerde olsa şu diyebiliriz ama birden fazla yere bakmanız gerekecek.
Harita kapalı oldugu halde bu hatayı veriyor zaten reis haritayı açtıgımda gs açılmıyor.
örnek olarak.
1649110066342.png

Oyla 0
Geri
Üst Alt