Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Gerekli Programlar - Paneller - Dbler v.s Arşiv - 1

Belki Çoğu Paylaşılmıştır. Fakat Ben yinede sunayım dedim belki işinize yarayan birşeyler çıkar

Mega Link :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
[Gizli İçerik]
hocam çok sağolun bişi sorcam burdaki guard ve paneller kesinlikle kullanılabilirlermi server açıcam sıkıntı yaratırmı bize varmı bilginiz acaba

hocam öğrenci adamız dünya kadar para veremiyoruz maalesef yokmu önerebileceğiniz panel ve guard

dostum ücretsiz bir şey ile ancak kendi kendini tatmin edecek arkadaşlarınla oynayabileceğin kadar bir server açıp yönetebilirsin, madem server açıcaksın parasını ver bu işi bilenlerden hizmetini al en azından mağduriyet yaşamazsın. eğer maddi durumun yoksa bu işe hiç girme.

ücretsiz guard bulup kullansan bile ddos saldırısından korunmak için ddos koruması alman gerekecek en az + 300 tl harcama yapacaksın bunu yapmak yerine maxiguardın en düşük paketini 350 tlye satın alabilirsin.

dostum ücretsiz bir şey ile ancak kendi kendini tatmin edecek arkadaşlarınla oynayabileceğin kadar bir server açıp yönetebilirsin, madem server açıcaksın parasını ver bu işi bilenlerden hizmetini al en azından mağduriyet yaşamazsın. eğer maddi durumun yoksa bu işe hiç girme.

ücretsiz guard bulup kullansan bile ddos saldırısından korunmak için ddos koruması alman gerekecek en az + 300 tl harcama yapacaksın bunu yapmak yerine maxiguardın en düşük paketini 350 tlye satın alabilirsin.
Öyle diyorsunuz da normal güzel bir sunucuyu uygun fiyatlara alabilirken onların verdikleri sunucular dünya para ve ne kadar güvenebilirsin ki belki bir saldırıda gidecek çoğu sw yi gördük ne hale geldiğini

Kesenin ağzını açarsan kurulumu bilir kişiye yaptırıp maxiguard veya f8 alırsan panelide adam gibi bi yerden alıp kesinlikle oyun sunucusuna kurmanı asla önermiyorum daha sonra reklamını ver tanıtımı yap zamanı gelince oyunu ac sonra çayını kahveni al keyfine bak 🙂

Kesenin ağzını açarsan kurulumu bilir kişiye yaptırıp maxiguard veya f8 alırsan panelide adam gibi bi yerden alıp kesinlikle oyun sunucusuna kurmanı asla önermiyorum daha sonra reklamını ver tanıtımı yap zamanı gelince oyunu ac sonra çayını kahveni al keyfine bak 🙂
Kurulumun her türlüsü dert değil tek sıkıntım panel ve guard

Geri
Üst Alt