Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSRO GREEEN BOOK

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar her yerde green book fixleme var ancak green book aktif etme hakkında birşey yok. serverimde green booku aktif etmek istiyorum nasıl yapabilirim?

arkadaşlar geri dönüşler için teşekkür ederim greenbook aktif ettim ancak RefSkıll de kodu bulunmuyor bu konuda bilgisi olan var mı?

Oyla 0
Green bok çalışma prensibini bilen varmı. kitap yeşilken rateler normal 7 saat 7 saat kitap yeşil kalıyor süre bittikten sonra kitap kırmızıya dönüşüyor rateler 1 saat boyunca artıyor gold item exp oranı artıyor. 1 saat sonrada kitap siyah rengini alıyor yeşile dönmesi icin beklemekmi lazım Orjinaline göre

Oyla 0
Geri
Üst Alt