Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Haroeris Spawn

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar arakdaşlar job cavedeki herşey çalışıyor 100 levele göre ayarladım sadece haroeris spawn oldugu zaman kapı açılmıyor sebebini bilen varmıdır ben job caveyi normaldede bilmiyorm ama ekleyeyim dedim belki bu kapı acılmadan once birşey felan yapmak lazımdır :)

2364

Haroeris ve Seth'e gitmek için görev yapılması gerekiyor normalde oralarda açık. hata yok yani.

Oyla 0
hmm ben bilmiyordum herşeyi düzgün ayarladıgımada eminim demek ondanmış buraya gelmeden once bi npc var ondaki görevlermi caba
2365

Son düzenleme:
Oyla 0
Onları normal Neith Selket gibi açılmıyor, görevleri falan var. Bende hiç uğraşmadım, neith selket çıkıyorsa sorunsuz olarak çalışıyordur job cave.

Oyla 0
yok maksat seth ve haroerisi kesmekti içerdede ekstra mob oluyor uniqeninde mobuna bakıyordum spawnı ettigi mobları 100 e ayarlamak için

Oyla 0
internetten araştırdım bu odaya girmek için alttaki puanı kasmak gerekiyormuş o nerden kasılıyor bilmiyorm ama ona bakıcam2368

Oyla 0
Geri
Üst Alt