Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüVsro için sunucu kiralamak istiyorum içine silkroadı kurabilcek varmı ?
Hiç masraf etmenize gerek yok!
Formattan sonra tekrar files kurulumu yapmamak için VMware Workstation 'a windows 7 kurup basitçe hamachi üzerinden çalıştırabilirsiniz. Windows 7 şart değil ama kasmadığından dolayı önerdim.
Asıl soruya gelelim... Kurulum videoları mevcut. Edit yapmayı öğrenmek için ilk önce kurulumu öğrenmenizde fayda var. Kurulumdan sonra öğreneceğiniz konularda tüm files'a hakim olmanız için bu şart.
Sonra isterseniz bir sunucuya geçebilirsiniz.
Dostum ulaşabilirsin gerekli konularda yardımcı olabilirim sana. Hem vakit geçirmiş olurum bende. Kurulum ve diğer aklında ki sorulara yardımcı olabilirim.
12 gb ram 6 cpu 1gbit internet port girişi sunucuyu sana aylık 200 tlden verebilirim full kurulum port açıksız bir şekilde + tüm exploitler fixli kguardda ip'ne ücretsiz lisanslarım ilgilenirsen dm at dostum
Dostum ulaşabilirsin gerekli konularda yardımcı olabilirim sana. Hem vakit geçirmiş olurum bende. Kurulum ve diğer aklında ki sorulara yardımcı olabilirim.