Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro için sunucu yapılandırma konusunda yardım

Web sitesi
buzztechlife.com
Türk Lirası
0.00₺
6 yıl evvel kenara koyduğumuz sunucuyu çalıştırmaya karar verdik. Özellikleri Vsro server için oldukça yeterli. Superonline'dan statik ip aldık. Şu an fileslar sorunsuz çalışıyor ama local olarak. modemden dmz açıp kullandığımda panele vs bağlanıyor ama oyuna girince c9 hatası alıyorum bunun sebebi sunucunun network yapılandırmasının yapılamaması. (Bir gram bilgim yok diyebilirim). Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.

6 yıl evvel kenara koyduğumuz sunucuyu çalıştırmaya karar verdik. Özellikleri Vsro server için oldukça yeterli. Superonline'dan statik ip aldık. Şu an fileslar sorunsuz çalışıyor ama local olarak. modemden dmz açıp kullandığımda panele vs bağlanıyor ama oyuna girince c9 hatası alıyorum bunun sebebi sunucunun network yapılandırmasının yapılamaması. (Bir gram bilgim yok diyebilirim). Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.
Modemden verdiyseniz firewalldan'da izin vermeniz gerekiyor.

Oyla 0
İlk adım olduğu için sunucudaki bütün portları açtım
Diğer konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur galiba benim aklıma portlar geldi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

İlk adım olduğu için sunucudaki bütün portları açtım. Denemelere devam bakalım çözümü bulunca buraya yazarım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu konuya bak bi

Oyla 0
Diğer konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur galiba benim aklıma portlar geldi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu konuya bak bi
buradaki ayarlara ek modemdeki portlarıda yönlendirince sorun çözüldü teşekkür ediyorum

Oyla 0
Konudaki hata çözüldüğü için konu taşınmıştır. İyi forumlar dilerim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt