Exadus77
.
.
Herkese Merhaba,Bu Event Önceden Paylaşılmştı Fakat İçinde Bazı Sorunlar Vardı.Bende Bunu Fixleyip Tamamen %100 Sorunsuz Hale Getirdim Tabi Önceden Paylaşılanda %100 Sorunsuzdu Fakat Bazı Sorunları Vardı,Misal,
Sorun-1-Kırdırma Sorunu.
Cevap-1-1 Tane Jewel Box Olsada Kırdırıyordu,10Tane Jewel Box Olsada Kırdırıyordu,
Bunu Şöyle Fixledim 10tane Olmandan Kırdırmıyor,
Düzenlenecek Yerler,
Sorun-2-Toplu Kırdırıyor.
Cevap-2-Şuan Öyle Bir Sorun Olmuyor Fixlemiş Bulunmaktayım.
Kırmızı Yerlerde Gösterdiklerimin Açıklamaları.
1.RewardItemMax-28 Yani En Yukarda Belirlediğimiz Verilecek İtem Miktarı Yukardakinden Aynı Olmak Zorunda Yoksa Toplu Kırdırır.
2.RewardItemCount-Kaç Adet Verilecek Miktarı Önemli Not.son 2 tane dahil edilmedi Diyor Çünkü son 2 tane devil
3.RewardItemRatio- Box Gibi Düşünebilirsiniz Random Seçip Gönderiyor.
En Önemli Kısım Geldik Arkadaşlar;
1. 26 +Gender Yazan Yer. Burda Son 2 Tane itemi Malemi Femalemi Diye Ayırt Ediyor Öyle Veriyor,
1.for i=1 ,RewardİtemMax-2 do Yazan Yer İse,28 Tane Belirlediğimiz İtemi Dahil Etmiyor Zaten Yukarıda Ona Göre Ayar Yapmıştık. Tabi Bunu Çogaltabilirsniz. -2 Degiştirmeden Önce Yukarıyı Ona Göre Ayarlayınız.
SQL Girdisi;
_RefEvent Tablosuna Sadece Ekleme Yapın
Not :InsertPayItemCodeName Siz Kendinize Göre Düzenleme Yapın Fakat Son 2tane Devile Karışmayın Hata Alırsınız.
Görselleri Bekliyorum,Arkadaşlar Şuan Musait Olamadıgımdan Görsel Atamıyorum.
ÖNEMLİ NOT.ALINTI DEGİLDİR,EMEKTİR.!
Sorun-1-Kırdırma Sorunu.
Cevap-1-1 Tane Jewel Box Olsada Kırdırıyordu,10Tane Jewel Box Olsada Kırdırıyordu,
Bunu Şöyle Fixledim 10tane Olmandan Kırdırmıyor,
Düzenlenecek Yerler,
Sorun-2-Toplu Kırdırıyor.
Cevap-2-Şuan Öyle Bir Sorun Olmuyor Fixlemiş Bulunmaktayım.
Kırmızı Yerlerde Gösterdiklerimin Açıklamaları.
1.RewardItemMax-28 Yani En Yukarda Belirlediğimiz Verilecek İtem Miktarı Yukardakinden Aynı Olmak Zorunda Yoksa Toplu Kırdırır.
2.RewardItemCount-Kaç Adet Verilecek Miktarı Önemli Not.son 2 tane dahil edilmedi Diyor Çünkü son 2 tane devil
3.RewardItemRatio- Box Gibi Düşünebilirsiniz Random Seçip Gönderiyor.
En Önemli Kısım Geldik Arkadaşlar;
1. 26 +Gender Yazan Yer. Burda Son 2 Tane itemi Malemi Femalemi Diye Ayırt Ediyor Öyle Veriyor,
1.for i=1 ,RewardİtemMax-2 do Yazan Yer İse,28 Tane Belirlediğimiz İtemi Dahil Etmiyor Zaten Yukarıda Ona Göre Ayar Yapmıştık. Tabi Bunu Çogaltabilirsniz. -2 Degiştirmeden Önce Yukarıyı Ona Göre Ayarlayınız.
SQL Girdisi;
_RefEvent Tablosuna Sadece Ekleme Yapın
1 | 4 | EVENT_KISAENG_110221 | SN_QEV_CH_EVENT_KISAENG_110221 | xxx | 0 |
Not :InsertPayItemCodeName Siz Kendinize Göre Düzenleme Yapın Fakat Son 2tane Devile Karışmayın Hata Alırsınız.
Görselleri Bekliyorum,Arkadaşlar Şuan Musait Olamadıgımdan Görsel Atamıyorum.
ÖNEMLİ NOT.ALINTI DEGİLDİR,EMEKTİR.!