Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro karakter yaratamama sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar, ben serverda avrupa çin fark etmez. Karakter yaratırken o ekranda ya kalıyor çok uzun süre ya da çöküyor client açıldığında karakter yaratılmış oluyor. Bunu nasıl çözebilirim çok can sıkıcı. Oyunun akışına bir erkisi yok shard uyarı veriyor sadece

Veritabanını sıfırlamanız sanırım bu sorunu çözecektir.
Forumda gerekli queryler mevcut olmalı.
Ayrıca S1030 hatası olarak aratırsanız forumda @Sieger 'e ait bir paylaşım olacak. Faydalı olabilir.

Oyla 0
Merhaba arkadaşlar, ben serverda avrupa çin fark etmez. Karakter yaratırken o ekranda ya kalıyor çok uzun süre ya da çöküyor client açıldığında karakter yaratılmış oluyor. Bunu nasıl çözebilirim çok can sıkıcı. Oyunun akışına bir erkisi yok shard uyarı veriyor sadece
Char oluşturduğun prosedürde hata vardır Clean bir DB den _AddNewChar ı çek

Oyla 1
Geri
Üst Alt