Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Servera Kidemonas ı eksiksiz olarak ekledim data, media, particles hepsi yüklendi ama kidemonasın attackları yine gözükmüyor ve normalde %50de cave uniquelerini atması gerekirken sürekli atıyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Saldırı Becerilerinin Görükmemesinin Sebeb ieğer hasar vurup animasyon yoksa Skilleffect.txt den kaynaklı Eğer Hiç hasar vurmuyorsa RefObjChar ve Refsikill den kaynaklı Unq Elite Sorunu Yaşıyorsanız
Daha önce skilleffecte eklenmiş ve service 0 olabilir tekrar kontrol et skilleffecti varsa kidemonas girişlerini sil ve sıfırdan tekrar ekle Yedek almayı unutma.
Daha önce skilleffecte eklenmiş ve service 0 olabilir tekrar kontrol et skilleffecti varsa kidemonas girişlerini sil ve sıfırdan tekrar ekle Yedek almayı unutma.
Teşekkürler akşam denicem bakalım inşallah olur çok uğraştırdı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ne yaptiysam olmuyor hala gozukmuyor.Butun herseyi denedim isrodan aldim dosyalari calistigini bildigim serverlarin skilleffektlerini aldim hic bir sekilde olmuyor.
Evet suan cozdum baska bir skilleffekt i tekrar benim media.pk2 ye yuklenince effektler geldi ama benim skilleffekt`e ekleyince calismiyor
Evet arkadaslar son care olarak baska bir media.pk2 den skilleffektleri kidemonaslarin oldugu yere kadar cektim bu sekilde cozdum sorunu ama surekli unique atma sorunu devam ediyor.
Teşekkürler akşam denicem bakalım inşallah olur çok uğraştırdı
Ne yaptiysam olmuyor hala gozukmuyor.Butun herseyi denedim isrodan aldim dosyalari calistigini bildigim serverlarin skilleffektlerini aldim hic bir sekilde olmuyor.
Evet suan cozdum baska bir skilleffekt i tekrar benim media.pk2 ye yuklenince effektler geldi ama benim skilleffekt`e ekleyince calismiyor
Evet arkadaslar son care olarak baska bir media.pk2 den skilleffektleri kidemonaslarin oldugu yere kadar cektim bu sekilde cozdum sorunu ama surekli unique atma sorunu devam ediyor.