Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro mantar temalı görsel

SQL

.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar ağaç ve mantar temalı bir dijital oyun tasarlama ödevimiz var ben bu ödevin konu içeriği olarak silkroadı uygun gördüm küçük bir mapin içerisine ağaçlandırma ve mantar temaları eklemek istiyorum ağaçtan yana sıkıntı yok fakat tüm şehir regionlarında aklınızda kalan yada bilen varsa mantar görüntüsünün objeleri lazım konu hakkında olumsuz olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..

Eğer Regionlardan kastın Map klasör yolları ise klasör yollarını paylaşayım arşivimden

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Yok şayet başka birşeyse açarsan mutlu olurum dostum

yorumun için teşekkür ederim @TALENT map dosya yollarına ihtiyacım yok malesef ben sadece mantar tema bir obje istiyorum mesela en iyi örnek vereyim bir yerdeki ağacı farklı bir yere taşıyorsun oyun içerisinde mantar tema görüntüsüne ait bir nesne obje var ise onu istediğim yere taşımak istiyorum sadece

Rica ederim.Fakat öyle bir obje varsa bile ya gözüme çarpmadı yada yok zira olsa dahi mantar'ın boyutları nitekim bellidir.Bulabileceğim maplari düşünüyorumda Jangan hotan olur.Ben olsaydım Map wieverden bu konumlardaki ağaç,bitki objelerini tarardım herhalde en azından başlangıç yapmış olurdum

• Beğendim
Tepkiler: SQL
Kendin ekleye bilirsin bi tane mantar modeli bul birşeyle değiş redobjcommondan teleport taşıekler gibi ekle

map editor kullanmayı bilen yardımcı olabilirmi bir kaç objeyi taşımak istiyorum

kanka o editörü kullanmayı öğren gerisi kolay. Buyur aşağıdaki obje sadece mevcut objeyi seçip yerne yenisini ekle dediğimde bu hali alıyor

Ekli dosyalar

• SRO[2021-03-21 01-14-15]_98.jpg
    SRO[2021-03-21 01-14-15]_98.jpg
    243.2 KB · Görüntüleme: 35
Geri
Üst Alt