Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar clean db üzerinden işlem yapıyorum. mastery scrool ekledim fakat return atmıyor. geri kalan herşey normal görünüyor.ışınlamayı yapmadığı içinde skilleri maxlamıyor yardımcı olabilir misiniz nerede hata yapıyorum add log item dosyasında return -1 yazıyordur onu silmiştim ondan olma ihtimali var mı
USE [SRO_VT_LOG]
GO
/****** Object: StoredProcedure [dbo].[_AddLogItem] Script Date: 18.01.2025 18:46:05 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- Step 2
-- ±âÁ¸ ¾ÆÀÌÅÛ ·Î±× ÀÔ·Â Stored procedure ¼öÁ¤
-- DataBase : Shard Log
ALTER procedure [dbo].[_AddLogItem]
@CharID int,
@ItemRefID int,
@ItemSerial bigint,
@dwData int,
@TargetStorage tinyint,
@Operation tinyint,
@Slot_From tinyint,
@Slot_To tinyint,
@EventPos varchar(64),
@strDesc varchar(128),
@Gold bigint -- #ifdef EXTEND_GOLD_TYPE »ğÀÔ
as
declare @len_pos int
declare @len_desc int
set @len_pos = len(@EventPos)
set @len_desc = len(@strDesc)
if (@len_pos > 0 and @len_desc > 0)
begin
return -1
end
else if (@len_pos > 0 and @len_desc = 0)
begin
return -1
end
else if (@len_pos = 0 and @len_desc > 0)
begin
return -1
end
else if (@len_pos = 0 and @len_desc = 0)
begin
return -1
end
-- À¯·á ¾ÆÀÌÅÛ ±¸ÀÔÀ̸é!
-- #define LOG_ITEMEVENT_BUY_CASHITEM (BYTE)35
if (@Operation = 35)
begin
-----------------Mastery Scroll Start--------------------
IF (@Operation=41 AND @ItemRefID BETWEEN 41824 AND 41829) ---------------- European Mastery Scrolls -------------------
BEGIN
IF EXISTS (SELECT * FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE MasteryID='513')
BEGIN
DECLARE @Wizard INT,@Warrior INT,@Rouge INT,@Warlock INT,@Bard INT,@Cleric INT
SELECT @Wizard=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='514'
SELECT @Warrior=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='513'
SELECT @Rouge=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='515'
SELECT @Warlock=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='516'
SELECT @Bard=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='517'
SELECT @Cleric=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='518'
IF (@Wizard+@Warrior+@Rouge+@Warlock+@Bard+@Cleric<='110')
BEGIN
DECLARE @EuropeanMasteryType INT;
SET @EuropeanMasteryType = CASE
WHEN @ItemRefID=41824 --------------- Wizard
THEN 514
WHEN @ItemRefID=41825 --------------- Warrior
THEN 513
WHEN @ItemRefID=41826 --------------- Rouge
THEN 515
WHEN @ItemRefID=41827 --------------- Cleric
THEN 518
WHEN @ItemRefID=41828 --------------- Bard
THEN 517
WHEN @ItemRefID=41829 --------------- Warlock
THEN 516
END
UPDATE SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery SET [Level]='110' WHERE CharID=@CharID AND MasteryID=@EuropeanMasteryType
INSERT SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkill SELECT @CharID,SkillID,'1' FROM SRO_VT_LOG.dbo._CharacterSkills WHERE MasteryID=@EuropeanMasteryType
END
END
END
IF (@Operation=41 AND @ItemRefID BETWEEN 41817 AND 41823) ---------------- Chinese Mastery Scrolls -------------------
BEGIN
IF EXISTS (SELECT * FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE MasteryID='257')
BEGIN
DECLARE @Bicheon INT,@Heuksal INT,@Pacheon INT,@Cold INT,@Lightning INT,@Fire INT,@Force INT
SELECT @Bicheon=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='257'
SELECT @Heuksal=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='258'
SELECT @Pacheon=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='259'
SELECT @Cold=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='273'
SELECT @Lightning=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='274'
SELECT @Fire=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='275'
SELECT @Force=[Level] FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery WHERE CharID=@CharID AND MasteryID='276'
IF (@Bicheon+@Heuksal+@Pacheon+@Cold+@Lightning+@Fire+@Force <='220')
BEGIN
DECLARE @ChineseMasteryType INT;
SET @ChineseMasteryType = Case
WHEN @ItemRefID=41819 --------------- Bacheon
THEN 257
WHEN @ItemRefID=41818 --------------- Heuksal
THEN 258
WHEN @ItemRefID=41817 --------------- Pacheon
THEN 259
WHEN @ItemRefID=41822 --------------- Cold
THEN 273
WHEN @ItemRefID=41821 --------------- Lightning
THEN 274
WHEN @ItemRefID=41820 --------------- Fire
THEN 275
WHEN @ItemRefID=41823 --------------- Force
THEN 276
END
UPDATE SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkillMastery SET [Level]='110' WHERE CharID=@CharID AND MasteryID=@ChineseMasteryType
INSERT SRO_VT_SHARD.dbo._CharSkill SELECT @CharID,SkillID,'1' FROM SRO_VT_LOG.dbo._CharacterSkills WHERE MasteryID=@ChineseMasteryType
END
END
END
-----------------Mastery Scroll End--------------------
end
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@ayzekk kod bu şekildeydi. log dbde en altta sadece return -1 yazıyodu onu silmiştim. yanlış yere mi ekledim yoksa başka bişeyde mi hata var çozemedim :/
WITH CTE AS (
SELECT
RS.ID,
CASE
WHEN RS.Basic_Code LIKE 'SKILL_EU_%' THEN UPPER(LEFT(SUBSTRING(RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4) - CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) - 4), 1)) + LOWER(RIGHT(SUBSTRING(RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4) - CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) - 4), LEN(SUBSTRING(RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4) - CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) - 4)) - 1))
WHEN RS.Basic_Code LIKE 'SKILL_CH_%' THEN UPPER(LEFT(SUBSTRING(RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4) - CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) - 4), 1)) + LOWER(RIGHT(SUBSTRING(RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4) - CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) - 4), LEN(SUBSTRING(RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code, CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) + 4) - CHARINDEX('_', RS.Basic_Code) - 4)) - 1))
ELSE RS.Basic_Code
END AS 'Build',
CASE
WHEN Basic_Code LIKE 'SKILL_EU_%' THEN 'European'
WHEN Basic_Code LIKE 'SKILL_CH_%' THEN 'Chinese'
ELSE ''
END AS 'Race',
RS.ReqCommon_Mastery1,
ROW_NUMBER() OVER (PARTITION BY RS.Basic_Group ORDER BY RS.Basic_Level DESC, RS.ID ASC) AS RN
FROM SRO_VT_SHARD.dbo._RefSkill RS
WHERE RS.ReqCommon_Mastery1 in ('257','258','259','277','276','513','514','515','516','517','518') AND RS.Service LIKE '1' AND RS.Basic_Code NOT LIKE '%BASE%' AND ReqLearn_SP not like '0')
SELECT ID, [Build], [Race],ReqCommon_Mastery1
FROM CTE
WHERE RN = 1
ORDER BY ID ASC
bu kısım böyle değil efsanesro rakamları değiştirin demiş değiştirdim konusundakinin aynısını yaptım ve dosya isimleri farklı olsada onlarıda aynı yaptım skill tablosu oluşturma kısmıda aynı bendeki prosedörü üstte yapıştırdım bi bakabilr misin
Bahsettiğim proclari kullanabilmen için öncelikle bir Guard sistemi kurman gerekiyor. Fransa veya Almanya lokasyonlu bir sunucu edinerek edit işlemlerine devam edebilirsin. Kullanman gereken çözümler arasında Maxiguard, Kguard ve VsroPlus gibi köklü ve güvenilir sistemler bulunuyor.
Gerekli araştırmaları, Forumumuzda ve bu filtrelerin resmi web sitelerinde bulabilirsin. Filtersiz bir oyunu yönetmek neredeyse imkânsız dostum.
Guard seçimini yaptıktan sonra, forum içeriklerinden sorunsuzca faydalanabilirsin. İyi akşamlar dilerim!
oyunda bunların guardsızda çalıştığını zannediyorum daha önce bi dbde görmüştüm diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam cihaza kurduğum bi dbde guard vs yoktu yanlışsam düzeltin?